Cool Stuff

Kourtney Kardashian și Travis Barker vor deveni părinți - vedeta a rămas însărcinată la 44 de ani

Kourtney Kardashian este însărcinată.

Vedeta din reality show-ul „Keeping Up With the Kardashians” așteaptă un nou copil, primul pe care-l va avea alături de soțul ei, Travis Barker. Bruneta a dat vestea în timpul unui show Blink-182, formația unde Barker cântă la tobe, din Los Angeles.


Kourtney a venit cu o pancartă (referință la clipul trupei pentru piesa „All The Small Things”) pe care avea scris: „Travis, sunt însărcinată!”


Vestea vine la un an după ce cuplul s-a căsătorit în cadrul unei ceremonii intime din Italia.

Ea, 44 de ani, și Barker, 47 de ani, au vorbit public de mai multe ori despre dorința de a face un copil împreună, ba chiar au urmat o serie de tratamente pentru fertilizarea în vitro.

Cu toate astea, într-un episod din show lansat pe 25 mai, ei au spus: „Oficial am încheiat-o cu fertilizarea în vitro. Ne dorim foarte tare un copil, dar pur și simplu cred foarte tare în ceea ce Dumnezeu are pregătit pentru noi. Dacă este vorba despre un copil, atunci simt că se va întâmpla.”


Kardashian mai are trei copii alături de fostul ei soț, Scott Disick: Mason, 13 ani, Penelope, 10 ani, și Reign, 8 ani. Barker are și el copii din fosta căsnicie cu Shanna Moakler: fiul Landon, 19 ani, fiica Alabama, 17 ani, și fiica vitregă, Atiana, 24 de ani.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.