Cool Stuff

DesKiss Dimineața, 20 iunie - Ziua Productivității și sărbătorită cu paella

De luni până vineri, între 7:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

Emisiunea din această dimineață a început cu un Oprișan surescitat de rezultatul pe care Naționala a reușit să-l întoarcă în Elveția, de la 0-2 la 2-2. 

Apoi, Ciprian Dinu a anunțat semnificațiile zilei de 20 iunie: Ziua Mondială a Productivității, Ziua Mondială a Refugiaților, dar și Ziua mării și Ziua marinarului. De asemenea, el a mai menționat și că astăzi s-au născut Lionel Richie și Nicole Kidman. 

Melodia care trezește nostalgia

Ciprian Dinu a ales astăzi să meargă pe energie cu piesa Timo Maas - „First Day”. 


Corina a mers și ea pe o piesă energică și nostalgică: Snap! - „Oooups Up”. 


Oprișan a coborât și mai mult pe firul nostalgiei și a ales să participe cu piesa EMF - „Unbelievable”. 

Ascultătorii au sunat și au votat din nou EGALITATE: 2-2-2. Deci, toate cele 3 piese au fost difuzate pe parcursul emisiunii. 

După ce Oprișan a povestit amuzat / revoltat despre cum noul aeroport din Brașov se închide la ora 19:00, el a mai informat ascultătorii Kiss FM despre inițiativa FRF de a intra în Cartea Recordurilor.

Să-i susții pe tricolori la un turneu final desfășurat în România e ceva de neuitat! Să stabilești un nou record de asistență la meciurile unei naționale U21 e ceva istoric! Cu 25.000 de suporteri în tribune la meciurile României la EURO U21 scriem istorie și „HAI, ROM NIA” se va auzi în toată lumea! Așadar, vino să-i susții pe triclori! Biletele sunt disponibile pe under21tickets.ro.

MECIURILE ROMÂNIEI DIN GRUPA B

Miercuri, 21 iunie, ora 21:45, România – Spania (Stadionul Steaua, București)
Sâmbătă, 24 iunie, ora 19:00, România – Ucraina (Stadionul Steaua, București)
Marți, 27 iunie, ora 21:45, Croația – România (Stadionul Steaua, București)

Dacă și tu vrei să intri în istorie alături de ROMÂNIA U21 la EURO 2023, îți poți achiziționa bilete online. Ai la dispoziție și varianta pachetelor prin care obții reduceri. De asemenea, dacă vii cu copiii la meci, există pachetul Family prin care cei mici intră gratuit, doar adulții însoțitori plătesc bilet. Descoperă toate opțiunile și pachetele disponibile.

Kiss FM este radioul oficial al campionatului UEFA Under 21 în România!


Ai cuvântul!

În această dimineață, ascultătorilor li s-au cerut să dea răspunsuri care să înceapă cu litera „R”. Mădălina Grivincea din Iași a intrat în direct și a reușit să răspundă corect la doar 5 întrebări. Dar banii sunt bani, mai ales când nu-i dai și îi primești, așa că Mădălina a ieșit din emisiune mai bogată cu 50 de euro.

Kissopedia

Astăzi, Oprișan a povestit în cadrul rubricii sale despre cum la 20 iunie 1837, după ce regele William al IV-lea a murit de insuficiență cardiacă la vârsta de 71 de ani, Victoria a devenit regină a Regatului Unit la vârsta de 18 ani, succedând unor suverani mediocri, care discreditaseră instituția monarhică. Regina Victoria a avut 9 copii, iar unul dintre ei (Alfred, Duce de Saxa-Coburg și Gotha) a fost tatăl Reginei Maria. De altfel, toți copiii Reginei Victoria s-au căsătorit în cadrul altor familii regale de pe continent, astfel că reginei a început să i se mai spună și Bunica Europei.  

N’aduce anu’... ce aduce Băcanu!

În cadrul rubricii sale, Corina a povestit astăzi despre cum a terminat o relație din cauza unui cântăreț. 

„La un moment dat m-am îndrăgostit de un băiat, eram în liceu, am ieșit câteva săptămâni bune la rând, iar la un moment dat mi-a zis că nu-i place Michael Jackson. Tu te uiți la el cum arată, vai steaua lui, cum își pune mâna aia peste tot, în sfârșit. De atunci, din ziua aia, totul s-a terminat, i-am zis it's not you it's me și s-a terminat lanțul de iubire”, a povestit Corina.  

DesKiss Dimineața 20 iunie 2023

DesKiss Dimineața, 01:22:35

DesKiss Dimineața - 2 mai 2024

DesKiss Dimineața, 01:11:46

DesKiss Dimineața - 1 mai 2024

DesKiss Dimineața, 01:12:53

DesKiss Dimineața - 30 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:11:41

Invitatul emisiunii: La Finca Alioli


Există un concurs uriaș World Paella Day, la Valencia, iar din România participă restaurantul La Finca Alioli, prin doamna Rodica Plăcintă.  Cu această ocazie, la DesKiss Dimineața a venit Sorin „Alioli” Barbu pentru a povesti mai multe. Nu a venit cu mâna goală, ci cu o imensă paella și sangria. 

„După cei 14 ani de experiență cu restaurantul din România și cei 7 pe care i-am lucrat în Spania, ca emigrant, și mulțumită colegilor care, la fel, au lucrat în Spania și sunt alături de noi în echipa restaurantului, am reușit să ajungem acum în semifinala campionatului mondial de paella, alături de multe multe restaurante din Dubai și alte mari orașe. Paella e brand de țară pentru Spania, iar primăria din Valencia a organizat acest concurs. Sperăm să ajungem în finală.”, a povestit Sorin.   

Corina a spus și ea că i s-ar părea fantastic să câștigăm noi, românii, un astfel de concurs cu un preparat care nu ne este specific. 

Sorin a mai menționat că paella cu care participă ei în concurs este una cu rață confiată, trâmbița piticului - ciuperci din Transilvania, iar orezul este unul din Valencia. De altfel, el a și adus în studio preparatul cu care participă la concurs.  

Pentru a vota, publicul din România trebuie să intre pe alioli.ro și să ofere un simplu vot preparatului gătit de doamna Rodica Plăcintă. 

Concurs Hisense

Pe final de emisiune, kissomanii au anunțat un nou concurs.

Pe stadion sau acasă... emoțiile sunt la fel de reale cu televizoarele Hisense - sponsor oficial al UEFA under 21, găzduit și de România. Tricolorii mici au vizibilitate maximă în modul sport și cu tehnologia Hisense de recunoaștere a jucătorilor.  

Fii și mai aproape de ei! Hisense te trimite în tribunele din Cluj și București. Împreună cu 9 prieteni. Asta înseamnă că în această dimineață au fost aleși 2 câștigători dintre cei care au trimis mesaje vocale sau scrise pe Whatsapp cu cea mai tare amintire de la un meci văzut pe stadion sau la TV. În plus, în afară de cele 10 invitații la meciurile U21, au mai fost puse la bătaie și două soundbar-uri Hisense. 

Poveștile din mesajele câștigătoare le poți afla din înregistrarea emisiunii: 

 

DesKiss Dimineața 20 iunie 2023

DesKiss Dimineața, 01:22:35

DesKiss Dimineața - 2 mai 2024

DesKiss Dimineața, 01:11:46

DesKiss Dimineața - 1 mai 2024

DesKiss Dimineața, 01:12:53

DesKiss Dimineața - 30 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:11:41

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.