Cool Stuff

Bebe Rexha a primit un telefon în față în timpul unui concert din New York - cum și-a explicat gestul fanul supărat

Viața unui artist nu este lipsită de peripeții.

Bebe Rexha a experimentat pe propria piele ce înseamnă diversitatea unui public - artista a primit un telefon în față atunci când a susținut un concert în Manhattan, New York.

Fanul, pe numele său real Nicolas Malvagna, a fost arestat de autorități, iar explicația pe care a dat-o este la fel de idioată ca gestul în sine: „Am vrut să văd dacă chiar îmi iese să o lovesc cu telefonul la finalul show-ului, deoarece mi s-a părut amuzant”.


Din păcate, tânărul de 27 de ani a reușit să-și „ducă ideea la capăt” și a lăsat-o pe Bebe cu un ochi vânăt. Ea a fost dusă de urgență la spital, unde a avut nevoie de copci la pielea din jurul ochilor.


„Bebe nu are un drum ușor în industrie din cauza vârstei și greutății sale. A vorbit despre tot felul de lucruri care i s-au întâmplat în oraș sau atunci când era mică și cât de bucuroasă este de revenirea acasă. A fost foarte trist că întreg momentul s-a încheiat așa”, a spus unul dintre fanii prezenți la show.

A doua zi după incident, artista a postat o serie de poze cu fața ei pe Instagram, în dreptul cărora a notat: „Sunt bine.”


Malvagna a fost eliberat din închisoare fără cauțiune, în urma unei înțelegeri; el a primit ordin să stea departe de Rexha.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.