Kiss Music News

Sinceritate brutală în noul EP semnat Killa Fonic - „SS1000”

Killa Fonic nu ia pauze, artistul nu încetează niciodată să livreze pentru fanii săi bucăți din experiențele și sufletul său. De această dată, Killa vine cu EP-ul „SS1000”, EP ce continuă seria creativă a albumului „Osvaldo”, explorând infinita lume a muzicii prin sound-uri diverse și păstrându-și dansul liric impecabil, pătruns întotdeauna de o sinceritate, ce pentru mulți ar putea fi prea abruptă, însă versurile sunt trăirile și crezurile artistului.  

Alături de Killa Fonic se alătură în acest demers artistic RAVA, pentru piesa „Budokai” și 911, pentru piesa „Iasomie”. Pe lângă acestea, EP-ul conține și piesele: „Saiyaman”, „Magdalena” și „Killa Kame House”. 911 a fost alături de artist și pentru partea de producție, împreună cu Joey Crack.

,,<<SS1000>> este un E.P. care exprimă noua formă Killa Fonic, dar nu îl definește în totalitate. Transformările mele nu au fost niciodată de ordine estetică, imaginea se schimbă ca un efect colateral al schimbării interioare. Am simțit că după albumul <<Osvaldo>> era și timpul să ne distrăm puțin altfel și puțin mai mult. Fiecare zi e un nou început, iar cârma este doar în mâinile noastre. Și frica de ape noi nu ne face decât să murim de sete, pentru că nimeni nu vrea să bea o apă stătută. A fost o călătorie scurtă în a produce acest album cu 911, dar una cosmică. Joey Crack m-a ajutat să închei materialul cu cel mai bun beat drill pe care l-am auzit în ultimul an, iar Lu-k Beats mi-a oferit cel mai bun sound și este extrem de rar să primești ceva exact așa cum îți dorești să sune. Enjoy <<SS1000>>! Free your mind!” ne spune Killa Fonic. 

Creativitatea artistică, lejeritatea muzicală și onestitatea brutală îl fac pe Killa Fonic un artist unic în România. Killa și-a început cariera muzicală în proiectul Șatra B.E.N.Z., alături de care a lansat albumele O.$.O.D. 1 si 2. Artistul a început să își lanseze propriile materiale solo înainte de a părăsi grupul în 2019, mai exact albumele ,,Ramses 1989”, ,,Lamă Crimă”, ,,Emotiv Munteana” și “Trendsetter”. Ulterior, acesta a mai înregistrat încă 5 albume: “III”, “BeetleJuice”, “2089”, “Terra Vista” și “Osvaldo”. Fiecare lansare a sa a avut impact asupra zonei urbane, unele depășind chiar și granițele, bucurându-se de succes la TV și Radio. Printre cele mai mari hit-uri Killa Fonic se numără „Bambolina” feat. Carla’s Dreams, „Miami Bici”, „Go Gettas” feat. Nane & Azteca & bbno$, „MAMBO”, „Richie Rich”, „NIMENI”, „Lucifer”, „HAOLO” feat. Nane. Artistul a colaborat cu nume sonore din industria muzicală românească, precum: ADDA, Irina Rimes, Damian Drăghici, Raluka, Smiley, DOC, Connect-R, Liviu Teodorescu, AMI, etc. Colaborarea sa cu Delia pentru piesa  „Cum am știut” a fost un real succes, ajungând în Top 10 cele mai difuzate piese pe radio săptămânal de la lansare și până în prezent. În plus, piesa a petrecut 20 de săptămâni în Top 10 cele mai difuzate piese de pe TV. Piesa ,,Miami Bici”, piesă de pe coloana sonoră a filmului cu același nume, a ajuns pe locul #1 în AppleMusic, la categoria Hip-Hop/Rap și pe locul #1 în topurile Spotify. A fost, de asemenea, desemnată Top Romanian Track 2020, fiind cea mai ascultată piesă a anului în România. În plus, ,,Brasileira”, piesă de pe coloana sonoră a filmului “Teambuilding”, în colaborare cu RAVA, a strâns 19 milioane de vizualizări pe YouTube și a ajuns pe #3 în topurile Spotify. În plus, de la lansare au fost realizate 19.900 de videouri pe platforma TikTok. La sfârșitul lui 2022, Killa Fonic a lansat noul său album ,”Osvaldo”, o combinație de sunete old school, trap și jazz, iar anul acesta fanii s-au putut bucura și de varianta sa deluxe, variantă pe care se regăsesc colaborări cu artiști precum Puya, Cabron și Holy Molly.  

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.