Cool Stuff

Chris Hemsworth va reveni în „Extraction 3” - a treia parte a francizei Netflix este deja în lucru

Vestea a fost dată chiar de Chris Hemsworth.

Starul Marvel tocmai a prezentat în premieră pe Netflix continuarea filmului de acțiune „Extraction 2”, iar în timpul evenimentului TUDUM din weekendul trecut  (17 iunie) a anunțat, alături de regizorul Sam Hargrave, că o continuare este pe drum.

Franciza - care se bazează pe romanul grafic Ciudad de Ande Parks - a început cu „Extraction” din 2020 și îl urmărește pe mercenarul Tyler Rake, interpretat de Hemsworth în rolul lui Tyler Rake, un mercenar de operațiuni secrete.

[article=2525253]De vorbă cu Sam Hargrave, regizorul filmului "Extraction 2": "Întregul film este bazat pe răspunsul la o singură întrebare: De ce mă aflu aici?"[/articol]


Recenta continuare reia acțiunea după ce personajul a fost la un pas de moarte la sfârșitul primului film și îl vede pe acesta încercând să salveze familia unui gangster georgian, cu care chiar el este înrudit. 

Vorbind înaintea lansării filmului, Hargrave a recunoscut că i-ar plăcea să-l vadă pe Rake confruntându-se cu personajul de acțiune John Wick al lui Keanu Reeves. Întrebat cine ar câștiga într-o luptă între cei doi, el a declarat:

„Îmi place această conversație. Știți... în calitate de regizor al lumii lui Tyler Rake, ar trebui să îl susțin pe omul meu Tyler Rake. Dar apoi, în canonul filmelor și al abilităților legendare, este greu. Cum poți paria împotriva lui John Wick? Ceea ce voi spune este că, în calitate de fan, vreau să văd cum se va întâmpla asta și mi-ar plăcea să fiu în bar cu tine și cu prietenii tăi și să vorbim despre asta... sunt două vedete de acțiune epice care se luptă între ele. Ar fi uimitor".

Alături de Hemsworth, „Extraction 2” îi readuce pe Golshifteh Farahani și Adam Bessa, în timp ce printre noile achiziții se numără Olga Kurylenko, Daniel Bernhardt, Tinatin Dalakishvili și Idris Elba.

Apropo de personajul lui Elba, acesta apare la finalul părții a doua pentru a sugera destul de evident o partea a treia a francizei. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.