Cool Stuff

Au fost aleși actorii care-i vor interpreta pe Superman și Lois Lane în noile filme DC

După luni întregi de audiții, Warner Bros și DC Studios și-au găsit noii actori care să-i interpreteze pe Clark Kent și Lois Lane.

David Corenswet a fost ales să-l interpreteze pe Superman, în timp ce Rachel Brosnahan o va interpreta pe Lois Lane în noul film „Superman: Legacy”, regizat de James Gunn.

Decizia vine după ce cei doi au fost printre puținii actori selectați pentru a face teste în fața copreședinților DC, Peter Safran și Gunn (care regizează), în costum și machiaj complet pentru rolurile respective.

Cu cele două roluri deja asigurate, Gunn va căuta acum să umple pantofii lui Lex Luthor, inamicul lui Superman, precum și a altor personaje secundare, cum ar fi Jimmy Olsen, prietenul lui Kent.

Pentru Corenswet, acest film va marca primul său rol principal important într-un film de studio major, după ce anterior a apărut în proiecte precum „Pearl”, „The Politician” și „We Own This City”. Încă de la început, el a fost unul dintre favoriți și, în urma acelei audiții finale, a pecetluit contractul pentru cel mai mare rol al carierei sale de până acum.

Brosnahan vine după ultimul sezon din „The Marvelous Mrs. Maisel”, unde a avut rolul principal, pentru care a obținut o serie de aprecieri, inclusiv o victorie la Premiile Emmy.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.