Kiss Music News

După momentul viral de la Glastonbury 2023, Lewis Capaldi a anunțat că anulează toate concertele din acest an

Lewis Capaldi a anunțat că își va anula toate spectacolele live viitoare, inclusiv aparițiile programate la Festivalul Reading & Leeds.

Artistul a făcut anunțul printr-o postare pe Instagram și a confirmat că va lua o pauză pentru a se concentra asupra sănătății sale.

Vestea vine la puțin timp după concertul său recent de la Glastonbury 2023, în care s-a luptat să continue să cânte după ce ticurile sale cauzate de Sindromul Tourettes s-au declanșat în timp ce se afla pe scenă.

În filmările cu acest moment, Lewis poate fi văzut luptându-se să ducă la bun sfârșit interpretare, iar mulțimea îl ajută cântând alături de el. Momentul a devenit viral pe rețelele de socializare. 

Acum, artistul în vârstă de 26 de ani a confirmat că își va anula toate spectacolele viitoare, în încercarea de a se îngriji de bunăstarea sa mentală și fizică.

„În primul rând, mulțumesc celor de la Glastonbury pentru că m-au primit, pentru că au cântat alături de mine atunci când am avut nevoie și pentru toate mesajele extraordinare de după aceea. Înseamnă cu adevărat o lume întreagă", a început el. "Faptul că acest lucru probabil nu va fi o surpriză nu face să fie mai ușor de scris, dar îmi pare foarte rău să vă anunț că voi lua o pauză de la turnee în viitorul apropiat." 

El a explicat, de asemenea, cum a crezut că este pregătit să revină pe scenă după ce și-a anulat datele programate la începutul acestei luni, dar acum este conștient că setul de la Glastonbury a făcut evident faptul că are nevoie de mai mult timp pentru a se recupera.


„Obișnuiam să mă pot bucura de fiecare secundă a unor astfel de spectacole și am sperat că 3 săptămâni de absență mă vor pune pe picioare. Adevărul este că încă învăț să mă adaptez la impactul pe care-l are asupra mea sindromul Tourette și sâmbătă a devenit evident că trebuie să petrec mult mai mult timp pentru a-mi pune în ordine sănătatea fizică și mentală, astfel încât să pot continua să fac tot ceea ce îmi place pentru mult timp de acum încolo”, a mai scris Lewis. 

Turneul său a venit în sprijinul celui mai recent album de studio al său, „Broken By Desire To Be Heavenly Sent”, și includea numeroase concerte în Europa și Asia în această vară.

Următorul spectacol urma să aibă loc în Elveția astăzi (28 iunie). 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.