Cool Stuff

Vezi noul trailer pentru „Dune 2”, în care Timothée Chalamet și Zendaya se luptă pentru Arrakis

Noul trailer pentru cea de-a doua parte a francizei Dune o prezintă pe Chani, interpretată de Zendaya, în rolul de erou de acțiune, luptându-se cu trupele malefice Harkonnen și trăgând cu ceea ce pare a fi un pistol cu laser în navele care se apropie.

De asemenea, o vedem certându-se cu Paul (Timothée Chalamet) în legătură cu profeția mesianică potrivit căreia el va salva poporul Fremen. Va fi aceasta cu adevărat o cale spre libertate pentru Fremen? Sau este doar un alt pas spre opresiune și sclavie în continuare? 

Și Paul se luptă cu implicațiile profeției, precum și cu viziunile sale despre viitor, care-i oferă o putere imensă. Mama sa, Jessica (Rebecca Ferguson), crede că le-a dat speranță Fremenilor, în timp ce aliați precum Stilgar (Javier Bardem) și Gurney Halleck (Josh Brolin) cred cu adevărat în Paul.

În acest nou trailer vedem mai mult din distribuția extraordinară a Dune 2. Avem parte de mai multe scene cu prințesa Irulan a lui Florence Pugh, care joacă ceea ce pare a fi un șah SF, precum și cu Feyd-Rautha Harkonnen a lui Austin Butler, care se distrează de minune înjunghiind oameni în lupte monocrome de gladiatori.

În plus, îl vedem pentru prima dată pe Christopher Walken în rolul Împăratului Padishah, care-l chinuie pe Paul spunându-i că tatăl său este slab. 

„Dune 2” ajunge în cinematografe pe 3 noiembrie. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.