Cool Stuff

Summer Drive la Kiss FM - Ana Moga și Alex Ștefănescu îți înseninează diminețile de luni până vineri, de la 07 la 10!

Ana și Alex sunt pe recepție și la butoane pe toată durata cât DesKiss Dimineața e în vacanță.

Așa cum probabil știi deja, matinalul DesKiss Dimineața a intrat în vacanță. Însă, chiar dacă deocamdată Corina, Oprișan și Dinu nu mai vin cu plinu', ei și-au lăsat ascultătorii pe mâini bune. 

Până la revenirea kissomanilor de la DesKiss, Ana Moga și Alex Ștefănescu vor fi cei care vor însenina diminețile ascultătorilor Kiss FM, în cadrul emisiunii Summer Drive.   


„O să le pregătim ascultătorilor foarte multe lucruri fun. La Drive Time, alături de Alex, încercam să-i destresăm pe ascultători prin tot felul de joculețe inventate de noi sau nu neapărat inventate de noi, așa că vom aduce în formatul de dimineață și o parte din joculețele pe care le făceam în emisiunea Drive Time. Pe lângă asta, o să aducem și briză în difuzoare, muzică bună și tot ce trebuie, pentru că o să și plecăm la mare timp de două săptămâni. Da, o să avem o relocare de matinal. Nu dăm încă din casă, spunem doar că o să fie undeva frumos, în Constanța, după 11 iulie”, a povestit Ana.   


Alex și Ana ne-au mai dezvăluit și că și-au botezat matinalul Summer Drive, pentru că oricum programul lor original avea numele de „Drive Time cu Ana și Alex”. Dar s-au gândit și că majoritatea oamenilor la primele ore ale dimineții sunt tot cu volanul în mână, așa că au hotărât să mizeze pe această denumire, care, până la urmă, exprimă exact ce se întâmplă dimineața: „te grăbești, ești în mașină, dar totuși vrei un vibe bun, un vibe de vacanță, chiar dacă tu probabil te duci la muncă, și atunci e numai bine, dai pe Kiss FM, e Summer Drive cu Ana și Alex”.

„Avem noi grijă de mood-ul tău, cel puțin până ajungi la muncă sau unde mergi”, ne asigură Ana.  

Tot ea ne mărturisește că nu mizează pe o rețetă a succesului, dar crede mult în autenticitate.

„Cred că trebuie să fii cât mai natural, în ziua de astăzi naturalețea cred că câștigă clar și detașat. Nu cred că suntem noi mai cu moț, ci cred că pur și simplu avem o chimie foarte bună pe radio, suntem doi oameni foarte veseli, iar eu personal sunt toată ziua cu zâmbetul larg pe față. Și cred că, la modul cel mai sincer, rolul meu pe acest pământ este să-i fac pe oameni să zâmbească, să fie fericiți și să se simtă bine. Așa că nu cred că există o rețetă pentru a face un matinal de succes, ci pur și simplu că, dacă aduci teme interesante, tratezi lucrurile cu mai multă autoironie și umor,  n-are cum să fie rău”, completează Ana.

Summer Drive va pune accentul mai ales pe ascultători, pentru că, așa cum ne mărturisesc Ana și Alex, „ei sunt emisiunea, ei fac parte din conținutul pe care-l dezvoltăm împreună cu ascultătorii, fără ei n-ar avea niciun sens”.

Mai aflăm și că în emisiune vor fi atinse tot felul de teme de discuție simpatice, lejere: 

„E vară, nu cred că vrea nimeni să punem în discuție lucruri prea grele la primele ore ale dimineții, plus că venim după niște ani destul de complicați și grei și simt că, de fapt, cu toții ne dorim să zâmbim, să tratăm totul cu umor și să ne bucurăm de viață, pentru că, iată, ultimii 2 ani cred că ne-au dat niște lecții foarte importante”, spune Ana.  

În prima emisiune Summer Drive au jucat și niște ping-pong cu ANTONIA:


„Coleguții noștri Corina Băcanu, Ciprian Dinu și Cătălin Oprișan ne-au lăsat cu o misiune importantă aici și încercăm să ținem steagul sus și să fie și ei mândri de noi. Așa că vom face tot posibilul ca oamenii să se distreze dimineața, pe timpul verii, până când se întoarce DesKiss Dimineața”, au mai adăugat Ana și Alex. 

Așadar, ține minte că diminețile sunt mai senine de luni până vineri, de la 07 la 10, la Summer Drive @ Kiss FM - cu Ana Moga și Alex Ștefănescu!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.