Cool Stuff

Elon Musk se antrenează cu unul dintre cei mai buni luptători de MMA din toate timpurile

Musk ia în serios provocarea pe care i-a lansat-o lui Mark Zuckerberg.

Unul dintre cei mai mari artiști de arte marțiale mixte din toate timpurile și-a oferit serviciile lui Elon Musk, în cazul în care Musk chiar decide să se lupte cu fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg.

Georges St-Pierre, unul dintre cei mai buni luptători de MMA din toate timpurile, a scris în weekend pe Twitter că e dispus să fie partenerul de antrenament al lui Musk, iar Musk a acceptat oferta marți:


Ideea unei lupte MMA între Musk și Zuckerberg a început când Musk a scris pe Twitter: „Sunt gata pentru un meci în cușcă dacă el este lol", cu referire la un raport despre posibilitatea ca Zuckerberg să creeze o platformă care să concureze cu Twitter.

Zuckerberg a răspuns, spunând: „Trimite-mi locația”.

Președintele UFC, Dana White, a declarat ulterior că a vorbit atât cu Musk, cât și cu Zuckerberg, spunând că sunt „absolut extrem de serioși” în legătură cu realizarea acestui meci.

White a adăugat că el crede că Musk vs. Zuckerberg ar fi cea mai profitabilă luptă din istoria sporturilor de luptă, depășind meciul de box din 2017 dintre Floyd Mayweather Jr. și Conor McGregor:

„Cea mai mare luptă din toate timpurile a fost cea dintre Floyd și Conor, cred că triplează asta - triplează ceea ce a făcut acel meci, nu există nicio limită pentru ceea ce poate face acel lucru”, a spus White.

St-Pierre s-ar putea să nu fie singura legendă din MMA care se implică, deoarece Jon Jones, campionul în exercițiu al UFC la categoria grea și fostul campion UFC la categoria semigrea, s-a oferit anterior să-l antreneze pe Zuckerberg.

Luptătorul canadian a avut un palmares de 26-2 în cariera sa profesionistă în MMA, pierzând doar în fața lui Matt Hughes și Matt Serra, înainte de a-i învinge pe amândoi în meciurile revanșă.

St-Pierre a pierdut ultima dată un meci în 2007, înainte de a obține 13 victorii consecutive pentru a-și încheia cariera. A fost de trei ori campion la categoria semimijlocie și o dată campion la categoria mijlocie în UFC, iar mulți analiști și comentatori sportivi îl consideră cel mai bun luptător MMA care a intrat vreodată în cușcă.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.