Kiss Music News

Creativitatea învingând temerile - topictureastory x EMAA, „Warm Winds”

În vremuri întortocheate, arta, muzica au capacitatea de a oferi claritate, asumându-și rolul de sprijin oricărei persoane care are curajul să ridice mâna.

topictureastory reprezintă vocile și sufletele creative a 12 tineri refugiați și migranți, suflete care s-au regăsit cu cel al EMEI pentru a compune și înregistra piesa „Warm Winds”. Rezultatul poate fi denumit coloana sonoră a speranței și a seninătății, vocile tuturor emanând căldură. Producția piesei a fost realizată de DOMINO. 

topictureastory reprezintă un proiect susținut de Kiss Fm și Global Records, în care cei 12 tineri au avut parte de o serie de workshop-uri de fotografie, învățând să se exprime prin fotografii pe film, workshopuri susținute de ActivRandom. 

„Am avut parte de o emoție nouă. Să scriu o piesă împreună cu adolescenți care nu au mai făcut asta niciodată, m-a fericit puternic și mai ales să îi văd pe ei atât de entuziasmați de întreg procesul. Sunt lucruri care te lasă la finalul zilei cu o senzație tare bună și calmă, iar experiența asta așa m-a lăsat și mulțumesc tare pentru asta.” ne spune EMAA


EMAA este o artistă care își ademenește ascultătorii într-un univers unic cu ajutorul vocii ei pătrunzătoare. Într-o lume divizată de genuri muzicale, EMAA reușește să fie relevantă atât în mainstream, cât și în underground. Colaborările ei alături de Deliric & Silent Strike au pus-o pe harta fanilor hip-hop, în timp ce lansări precum “Sufletul Imun” și “Zburătorul” s-au bucurat de susținerea radiourilor naționale și locale. Vocea specială a artistei i-a adus colaborări cu cei mai apreciați artiști din țară, precum Carla’s Dreams, DJ Project, The Motans și VUNK, piese care au petrecut multiple săptămâni în fruntea topurilor radio. De curând, aceasta a avut și o colaborare alături de SATRA B.E.N.Z., ,,Prima zăpadă”, iar piesa sa ,,În fiecare seară, a fost în heavy rotation pe cele mai mari posturi de radio și în playlisturi populare Apple Music și Spotify. Ultimele sale lansări, ,,Poartă-mă” și ,,Razna”, sunt foarte îndrăgite de fanii artistei.  În plus, EMAA a scris pentru coloana sonoră a serialului marca HBO Max, “Spy/Master”, piesa “Free man falling”, iar ultima sa colaborare, alături de Macanache, pentru ,,Cât mai lejer”, are succes atât în rândul radiourilor, cât și al fanilor artiștilor.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.