Kiss Music News

ARGGO va da startul festivalului Neversea pe main stage, alături de Partydul Kiss FM

El a fost ales din peste 100 de participanți la concursul „Fii DJ-ul Kiss FM la Neversea”

Și în acest an startul festivalului Neversea va fi dat de Partydul Kiss FM alături de câștigătorul concursului „Fii DJ-ul Kiss FM la Neversea”.

Din peste 100 de participanți înscriși la ediția din 2023, OLiX și Dan Fințescu l-au ales pe Sebastian Argăseală aka ARGGO să urce alături de ei pe main stage-ul Neversea.  

„Mi-am început cariera în 2016, în Buzău unde am și fost rezident timp de 4 ani în clubul Play Beceni. După 2 ani de experiență, am început rezidențiatul și într-un pub (O’brothers) unde am pus muzică timp de 2 ani”, povestește

După terminarea liceului, ARGGO a ajuns în București pentru începerea studiilor superioare, aici a început să pună muzică în clubul (Azero) din campusul studențesc Agronomie. 


„Aici am început să cunosc mai mulți oameni și să merg în diferite locuri cum ar fi: Trinity din Centru Vechi, Club Blue din Regie, iar vara lui 2019 și vara lui 2020 le-am petrecut în Costinești în club Km0. În afara cluburilor, am pus muzică și la diferite petreceri, atât private cât și organizate sub forma unui festival”, mai menționează ARGGO.

Acum, datorită concursului „Fii DJ-ul Kiss FM la Neversea”, ARGGO va pune muzică alături de Partydul Kiss FM pe scena principală a unuia dintre cele mai mari festivaluri din țară. 

Ascultă și mixul prin care a reușit să-și câștige locul pe scena Neversea 2023. 


00:38:46

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.