Cool Stuff

Rihanna a devenit prima femeie care are 10 melodii cu un miliard de difuzări pe Spotify

Rihanna a intrat în istorie, devenind prima artistă care a reușit ca 10 melodii să ajungă la un miliard de difuzări pe Spotify.

În ultimii ani, cântăreața născută în Barbados s-a concentrat pe companiile sale de îmbrăcăminte și frumusețe sub brandul său Fenty. De asemenea, ea a devenit mamă după ce l-a născut pe fiul ei, RZA, în mai 2022 și așteaptă un alt copil în cursul acestui an.


În ciuda faptului că nu a mai lansat un album de la „ANTI” din 2016, Rihanna a postat un anunț pe Instagramul său, arătându-le fanilor că a intrat în istoria Spotify pe 1 iulie. În descriere, ea a scris: „Bad Gal billi ... wit no new album... lemme talk my shit!".

Platforma de streaming a confirmat apoi vestea după aceea.


Cele 10 melodii din catalogul Rihannei care au atins un miliard de stream-uri sunt: „Diamonds”, „We Found Love”, „Love on the Brain”, „Stay”, „This Is What You Came For”, „Needed Me”, „Four Five Seconds”, „Work”, „Umbrella” și „Love the Way You Lie”. 

Cea mai recentă piesă muzicală pe care câștigătoarea premiului Grammy a lansat-o a fost cea de pe coloana sonoră de la Black Panther: Wakanda Forever. Single-ul principal a fost „Lift Me Up”, lansat în octombrie 2022. În februarie anul trecut, Rihanna a recunoscut că ar fi „ridicol” dacă nu și-ar lansa cel de-al nouălea album de studio în anul care vine.

Luna trecută, Rihanna a intrat pe lista Forbes a celor mai bogate femei care au strâns averea de unele singure, alături de Taylor Swift, Beyoncé și Barbra Streisand. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.