Kiss Time Out

Trailerul „The Nun 2” dezvăluie un nou capitol terifiant din universul „The Conjuring”

Continuarea francizei horror va ajunge în cinematografe pe 8 septembrie.

Următorul capitol din universul „The Conjuring” este în sfârșit aici.

Joi, Warner Bros. Pictures a publicat o primă imagine cu „The Nun II”, continuarea filmului horror de succes din 2018, „The Nun”.

În trailerul plin de suspans, călugărița demonică Valak (interpretată de Bonnie Aarons) din „The Conjuring 2” se întoarce pentru a o confrunta pe sora Irene (Taissa Farmiga). Teaserul o arată pe Irene, care a supraviețuit evenimentelor nefaste din primul film, trăind acum într-o mănăstire din Italia.

Detaliile despre această continuare înfricoșătoare sunt încă ținute sub secret, dar, potrivit sinopsisului, se va păstra decorul perioadei anilor 1950. Plasat în 1956 în Franța, noul episod se va concentra pe o entitate malefică „care se răspândește”.

Regizat de Michael Chaves („The Conjuring: The Devil Made Me Do It”), viitorul film marchează cel de-al nouălea film din franciza „The Conjuring”.

Într-un interviu recent cu Entertainment Weekly, Chaves a lăudat capacitatea lui Aarons de a întruchipa înfiorătoarea figură periferică care a fost îngropată de vie în zidurile unei biserici, ca pedeapsă pentru că a avut o aventură cu un călugăr.

Împărtășind faptul că viitorul film este plin de mici cadouri ascunse pentru fani, ea a adăugat: „Oricine este un fan al francizei cunoaște cronologia, iar aceasta face parte cu siguranță din cronologie. Sunt o mulțime de lucruri interesante în acest nou film. Sincer, abia aștept să iasă pe piață ca fanii să descopere toate micile detalii pe care le-am ascuns în film."

„The Nun 2”, în care mai joacă Storm Reid, Jonas Bloquet și Anna Popplewell, va ajunge în cinematografe pe 8 septembrie. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.