Cool Stuff

Kiss FM la Neversea 2023, ziua II - o nebunie care ne va rămâne în suflete!

Distracția a continuat și în a doua zi de festival!

Foto: Gabriel Crișan

Povestea de la malul mării continuă, iar a doua zi de festival ne-a purtat picioarele prin nisip până la primele ore ale dimineții, în timp ce ne-am plimbat de la o scenă la alta, în ritm de dans. 


Așa cum probabil știi deja, la intrarea în Neversea vei găsi studioul Kiss FM, unde DJ-ii tăi preferați au grijă să-ți ofere cele mai mișto vibe-uri și să te introducă în atmosfera de petrecere.

Dan Fințescu, OLiX, Ana Moga, Cristi Neacșu, Soci, toți sunt prezenți la fața locului și aduc piesele alea bune pentru cei prezenți, dar și pentru ascultătorii noștri din toată țara. 


Nu ezita să vii să ne saluți, să faci poze în fața studioului sau pur și simplu să te relaxezi și să te bucuri de muzică, în spațiul special amenajat de noi, direct pe nisip.


Marea ne oferă o anumită libertate, iar asta se simte în tot ceea ce facem, așa că emisiunile care sunt difuzate direct de la Neversea au un farmec aparte, motiv pentru care ar fi bine să fii cu urechile la noi.

Plus de asta, în fiecare zi avem cei mai mișto DJ invitați - ieri a fost Sebastian Argășeală, câștigătorul concursului nostru Neversea și tânărul care a intrat în familia noastră Kiss FM, dar și Clanker Jones și Andrew Maze!


În studio am avut-o invitată și pe Erika Isac, care ne-a povestit cât de bine s-a simțit cu o zi în urmă pe Main Stage, iar pe seară am fost vizitați și de Ares, câinele celor de la Ministerul Apărării Naționale, care are grijă de siguranța participanților la festival, să nu existe pericole explozibile în perimetrul evenimentului.



Ți-am pregătit și o serie de interviuri inedite cu Ștefania, Spike și Morten (marca Ana Moga și Marian Soci), așa că rămâi cu ochii pe paginile noastre de Facebook și Instagram pentru a le vedea în întregime. Ne vedem și azi la festival, da?


Neversea înseamnă șase scene dedicate tuturor iubitorilor de muzică, care acoperă toate genurile, așa că e foarte cool să te plimbi de la una la alta, în timp ce-ți schimbi vibe-ul în funcție de acordurile pe care le auzi.

Există foarte multe activări în perimetrul festivalului și nu prea vei avea timp să te plictisești, iar dacă obosești, pur și simplu așează-te pe nisip o clipă, bucură-te de sunetul mării sau admiră luna, care în ultimele zile a fost roșie și memorabilă.


Pe Main Stage, Lil Pump a făcut un super show, ba chiar s-a aruncat în public, iar apoi Claptone, Morten, Steve Aoki (nu a lipsit tortul pe care l-a aruncat în public) și Tujamo au continuat petrecerea până la răsărit. 


La The Ark am dansat pe YNY Sebi, CTC, dar și pe melodiile lui Dub Fx alături de Woodnote, iar la Balkaniada ne-am mișcat pe ritmuri de petrecere, oferite de artiștii prezenți, de la Bogdan Simion, la Damian Brothers. La Daydreaming și Pachanga am ascultat electro, iar la Retro Fantasia am retrăit toate piesele copilăriei și nu ne-am putut opri din dans până la răsărit.


Ce frumos a fost, mai vrem!!!


Neversea este o experiență și e cel mai mare festival de pe o plajă din Europa, iar asta-l face unic! Nu uita să te hidratezi și să te încalți confortabil, astfel încât să-ți poți face pașii, în timp ce te plimbi de-a lungul și latul plajei.

Kiss FM este alături de tine și te încurajează să trăiești aceste momente și vremuri din plin, iar dacă deja ești pregătit pentru ediția de anul următor, nu uita să te ÎNREGISTREZI și primești un discount la biletele pentru 2024!


Până una alta, ne vedem la fața locului, ok?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.