Cool Stuff

Vezi primul trailer pentru „Napoleon” - filmul în care Joaquin Phoenix se transformă în dictatorul și geniul militar al Franței

Joaquin Phoenix și regizorul Ridley Scott s-au reunit pentru a cuceri încă o epopee militară istorică, după ce au mai făcut-o și în celebrul film „Gladiatorul”.

Sony și Apple au lansat primul trailer pentru „Napoleon”, filmul regizat de Ridley Scott, cu Phoenix în rolul iconicului comandant francez Napoleon Bonaparte.

Potrivit sinopsisului: „Napoleon” oferă o privire originală și personală asupra ascensiunii rapide și nemiloase a lui Napoleon, până la rangul de împărat. Filmul detaliază și relația sa de dependență și adesea volatilă cu soția și singura sa dragoste adevărată, Joséphine. Filmul surprinde faimoasele bătălii ale lui Napoleon, ambiția necruțătoare și mintea strategică uluitoare a acestuia, ca lider militar extraordinar și vizionar al războiului.”

Alături de Phoenix, în „Napoleon” joacă Vanessa Kirby în rolul împărătesei Joséphine, Tahar Rahim în rolul lui Paul Barras, Ben Miles în rolul lui Caulaincourt, Ludivine Sagnier în rolul Theresei Cabarrus, Matthew Needham în rolul lui Lucien Bonaparte, Youssef Kerkour în rolul mareșalului Davout, Phil Cornwell în rolul lui Sanson „Bourreau”, Edouard Philipponnat în rolul țarului Alexandru, Paul Rhys în rolul lui Talleyrand, John Hollingworth în rolul mareșalului Ney, Gavin Spokes în rolul lui Moulins și Mark Bonnar în rolul lui Jean-Andoche Junot.

Pe lângă reîntâlnirea cu Phoenix, Scott se reîntâlnește și cu scenaristul filmului „All the Money in the World”, David Scarpa, care a scris scenariul filmului. 

Producția Apple va avea premiera exclusiv în cinematografe în acest an, în weekendul de Ziua Recunoștinței, pe 22 noiembrie, și va fi disponibilă pentru streaming pe Apple TV+ la o dată ulterioară.

Iată primul trailer oficial pentru „Napoleon”.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.