Kiss Music News

Vama a lansat o piesă care-ți va merge direct la inimă, „Vara pe repeat”

Ești gata de dans?

Băieții de la Vama au lansat piesa „Vara pe repeat” și, așa cum te așteptai, vorbește despre nopți în Vamă, iubire și fericire. Acordurile melodiei ne merg direct la inimă și suntem convinși că va deveni un hit care se va auzi #perepeat (ha!) în toate difuzoarele. 

„Toată vara pe repeat, toată vara fericit, 
La răsărit eu cu-n pahar în mână 
Gleznele tale dansează în nisip
Fericit, fericit, fericit, pe repeat
Nu mai dorm de aproape o lună
Gleznele tale și vara pe repeat, la răsărit e vara noastră pe repeat.” 

Așa cântă Tudor Chirilă, care se află alături de colegii săi pe acoperișul terasei Linea/Closer to the Moon, de unde se vede un apus superb.


Artistul a descris piesa drept „un cântec proaspăt ca un șpriț de vară” și a povestit pe contul său de Facebook cum și-au dorit să-l scoată cât mai repede, „să nu treacă vara, să se audă prin mașini și să-l cântăm live și pe 29 la Arene.”

Apropo de asta, nu uita că Vama pregătește un super show pe 29 iulie la Arenele Romane, unde te așteaptă peste două ore și jumătate de muzică, piese reorchestrate, colaborări și premiere. „Va fi una din serile alea de vară pe care o să ți le amintești la iarnă”, a spus Tudor.

Super-concertul Vama de pe 29 iulie 2023 va marca revenirea trupei, după un an de întrerupere, la seria de concerte de vară din Parcul Carol.

În 2020, Vama a susținut singurul show din acea vară la Arene, pentru ca un an mai târziu, membrii trupei, autoproclamați „Regii pandemiei”, să se întoarcă la Arenele Romane cu un concert care a beneficiat de relaxarea unor restricții. 

Trupa Vama este compusă din Tudor Chirilă - voce, Eugen Caminschi - chitară, Gelu Ionescu - claviaturi, Lucian „Clopo” Cioargă - tobe şi Dan Lucian Opriș - bas. 

Concertul Vama din 29 iulie 2023 este organizat de Media Group Services International. Biletele au fost puse în vânzare pe iabilet.ro.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.