Kiss Time Out

Emily Blunt ia o pauză de la actorie: „Anul ăsta nu voi mai munci”

Emily Blunt a dezvăluit că ia o pauză de la actorie în 2023, pentru a petrece mai mult timp alături de familia ei.

Actrița este căsătorită cu actorul John Krasinski, alături de care are două fetițe, iar într-un interviu recent, acordat în cadrul podcast-ului „Table for Two”, atunci când a fost întrebată cum împacă rolul de mamă cu cel profesional, ea a spus: „Nu mă descurc foarte bine. E una din treburile alea unde sunt întrebată - cum menții echilibrul? Dar simt că nu fac niciodată lucrurile bine. Însă, anul ăsta nu mai lucrez.”

Emily a născut în 2014 (pe Hazel) și în 2016 (pe Violet), iar de atunci a lucrat în proiecte precum „A Quiet Place”, „A Quiet Place Part II”, „Mary Poppins Return”, dar și în seria TV „The English.” Plus de asta, ea a fost implicată și în filmul „Oppenheimer”, care va avea premiera în cinematografe pe 21 iulie.


„Am muncit destul de mult anul trecut, iar fetița mea cea mare are nouă ani și simt că mai trebuie să trăiesc niște clipe alături de ele, specifice acestei vârste, de la - mă trezești? mă duci la școală? mă iei de la școală? mă pui tu în pat? Trebuie să fiu prezentă la toate astea și simt cu tot corpul dorința asta”, a explicat Blunt.

Ea a vorbit și despre vina pe care o simte, alături de alte mame, care „Doamne Ferește, fac și altceva în afară de rolul de mamă”, dar a mărturisit: „Vreau ca fetele mele să crească și să facă ceea ce le place.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.