Kiss Music News

Arkanian te va duce ,,Până la infinit. & Mai departe.” - noul său album

Când intervine inima, se face liniște și i se pasează microfonul.

Arkanian și-a disecat toate sentimentele și le-a dat voce, prin versuri sincere și ritmuri de R&B și rap, în cel mai nou material al său, intitulat ,,Până La Infinit. & Mai Departe”. Și nu povestește singur, alături de el s-au alăturat nume precum Alex Velea, rareș, Ștefan Costea și Alecsa.

Dor, iubire, nesiguranță, pe alocuri, și dependențe, pe toate astea le găsiți la un play distanță. Enjoy. 


Piesele au semnătura lui Arkanian când vine vorba de muzică și versuri, restul artiștilor de pe material punându-și, de asemenea, amprenta la acest capitol.

Arkanian s-a implicat și pe partea de producție, ocupându-se de această parte integral pentru anumite piese, iar pentru altele a fost ajutat de FLAME, Basa, Gridan, George Pitariu și Dragoș Vasilache.

 

“<<Până la infinit. & Mai departe.>>” este un album pe care îl așteptam și eu de mult. Este o continuare directă a primului meu material <<Până la lună. & Înapoi.”, un material foarte personal, pe care l-am făcut într-o perioadă mai grea a vieții mele, și care de-a lungul anilor a ajutat mai mulți oameni să treacă peste problemele lor. Materialul nou este diferit în ton, find mai puțin trist, și mult mai melodic decât primul, dar cu toate acestea, împarte o esență foarte similară cu primul. Este făcut din suflet, pentru suflete, și îmi doresc din tot sufletul să fie primit cu aceeași intenție cu care a fost dat, adică din toată inima.” ne spune Arkanian.


Arkanian este un artist din noua generație, plin de potențial și entuziasm și înarmat cu un flow special. Pasiunea sa pentru muzică s-a născut încă din copilărie, iar de atunci muncește continuu pentru visul său. Artistul a avut parte de câteva colaborări de succes, printre care se numără și “Complicated”, alături de ANTONIA și piesa hit a verii anului 2022, ,,Nașpa”, alături de rareș, cu care a colaborat și pentru piesa “INNA”, piesă ce a avut mare succes printre fanii artiștilor. Artistul nu stă niciodată pe loc și este în continuă explorare a sound-urilor și stărilor, regăsindu-se foarte mult în zona muzicii R&B. Printre ultimele sale lansări se numără și single-ul ,,Străine”, ,,Capacitatea mea de șmecherie”, cu Omar Arnaout și “PRT” cu Badd G. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.