Kiss Music News

KIMARO 2023: o scenă, trei radiouri, cel mai mare festival al muzicii românești!

Între 11-13 august, Kiss FM, Magic FM și Rock FM își unesc vocile pe scena din Parcarea Plaja Venus, alături de unele dintre cele mai iubite vedete din România.

KIMARO anunță o nouă ediție la malul mării. KIMARO 2023, cel mai mare festival al muzicii românești, un eveniment prezentat de trei dintre cele mai mari radiouri din țară, Kiss FM, Magic FM și Rock FM, se va desfășura pe 11, 12 și 13 august, pe scena din Parcarea Plaja Venus

Timp de trei seri, unii dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști din România vor aduce show-uri și muzică pentru toate gusturile, iar sudul litoralului de la noi va răsuna din nou de cântece de suflet, vechi și noi, toate LIVE!

KIMARO 2023 îi invită pe fanii muzicii de la noi să fie, din nou, parte a schimbului uriaș de energie dintre scenă și public, a emoțiilor și a noilor amintiri, așa cum s-a întâmplat și la edițiile trecute, când mii de oameni au cântat împreună cu scena unele dintre cele mai iubite hituri românești! Ca în fiecare an, KIMARO Festival face punte între genuri și generații. 

Astfel, sărbătoarea muzicii românești de la Marea Neagră începe vineri, 11 august, cu Magic Sunsets – o seară cu un line-up seducător: Cuibul, Taxi, Feli, Zdob si Zdub cu Frații Advahov, Voltaj


Sâmbătă, 12 august, într-o seară Kiss Energy, numele distracției de la KIMARO Festival vor fi Amuly, JO, JUNO, Puya, Vunk și Carla's Dreams.  


Duminică, 13 august, sărbătoarea muzicii românești se desfășoară sub semnul Rock Nights, pe scenă urmând să evolueze Dinfier, Anton, Altar, Trooper și Celelalte Cuvinte


Accesul la cele trei zile de festival se face cu intrare liberă. Abonamente VIP pe iabilet.ro. Cu sprijinul: Organizația de Management a Destinației Mangalia Primăria Mangalia.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.