Cool Stuff

Motivele pentru care Sofía Vergara și actorul Joe Manganiello divorțează

Sofía Vergara și actorul Joe Manganiello divorțează după șapte ani de căsnicie.

Cei doi au dat o declarație oficială celor de la Page Six, unde au spus: „Am luat decizia dificilă de a divorța. Suntem doi oameni care se iubesc și țin foarte mult unul la altul, așa că vă rugăm frumos să ne oferiți intimitatea și respectul de care avem nevoie în această perioadă din viața noastră.”

Motive publice pentru care au luat această decizie nu avem, însă surse din anturajul lor au declarat celor de la Daily Mail că Sofia și Joe aveau „atitudini diferite” în ceea ce privește viața. 


„Joe este un copil mare. Adoră să joace Dungeons & Dragons, dar și toate jocurile video, filmele cu supereroi, cărțile de benzi desenate, să meargă la concerte, plus că este și un fan foarte mare NFL. Adoră să fie afară și să se simtă bine. Când e vorba să fie serios și să muncească apelează și la partea aia din el, dar altfel este oricând pregătit să-și trăiască viața la maximum și să se distreze”, au spus sursele.

Acestea au mai precizat că modul de a fi al actorului ar fi atras-o inițial pe Sofia, vedetă care are o personalitate „complet opusă.”


„Din păcate, au început să nu mai petreacă timp împreună și să se certe des, iar atitudinea lor în ceea ce privește viața era complet diferită și-i seca de energie. Au ajuns în punctul în care a devenit mai ușor și mai relaxant să nu mai fie împreună. Când oamenii spun că vor fi prietenoși unul cu celălalt, așa va fi, dar partea romantică s-a încheiat. Au crescut separat de la ceva ce ar fi putut să fie foarte frumos.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.