Cool Stuff

Matt Damon a dezvăluit pactul pe care l-a făcut cu soția lui în cadrul terapiei de cuplu

Matt Damon a povestit câteva detalii intime din terapia lui de cuplu.

Actorul (52 de ani) a fost implicat în numeroase proiecte cinematografice în ultimii ani, „Air”, „The Last Duel”, „Stillwater”, motiv pentru care i-a promis soției sale că va lua o pauză de la filme, cu o singură excepție.

Într-un interviu pe care l-a acordat recent, Damon a spus că singurul motiv care l-ar fi putut scoate din „relaxare” ar fi fost să primească un telefon de la regizorul „Batman Begins”, Chris Nolan. Lucru care s-a și întâmplat.

„Poate sună ca o invenție, dar chiar este adevărat. Am fost nevoit - și nu vreau să intru în multe detalii - să negociez foarte tare cu soția mea să iau o pauză de la filme”, a spus Matt în timpul unei discuții alături de Cillian Murphy, Emily Blunt și Robert Downey Jr., actori care fac parte din distribuția filmului „Oppenheimer.”


„Am jucat în „Interstellar”, iar apoi Chris m-a lăsat pe tușă o perioadă, așa că nu eram în rotație. Însă, am negociat la terapia de cuplu, iar asta este o poveste adevărată, că singurul om care m-ar putea scoate din pauză este Chris Nolan. Și am zis asta fără să știu dacă el lucrează sau nu la ceva nou, deoarece oricum nu vorbește despre treburile astea. Pur și simplu te sună din senin. Așadar, atunci când m-a sunat, am avut un moment în familie”, a continuat el.

În „Oppenheimer”, Damon îl joacă pe Locotenentul General Leslie Groves, cel care supervizează Proiectul Manhattan și implicit crearea bombei atomice.

Filmul are premiera în România pe 21 iulie.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.