Cool Stuff

Doja Cat a pierdut peste 100.000 de fani de pe Instagram, în urma unor comentarii acide pe care le-a făcut

Doja Cat are câteva probleme personale pe care nu a ezitat să le facă publice.

Artista a scris pe Twitter o serie de comentarii (pe care între timp le-a șters), unde i-a rugat pe fani să nu-i mai spună pe numele „guvernamental”,  Amala Ratna Zandile Dlamini.

„Faptul că-mi spuneți pe numele meu guvernamental este extrem de ciudat”, a notat Doja, nu înainte de a-i sfătui pe oameni să-și șteargă conturile de social media, dacă mai au de gând să-i spună pe nume.


Cat (n.r. pisică) are o problemă și cu fanii ei care-și spun „kittenz” (n.r. pisoiași), un termen pe care spune că l-a inventat când era „o adolescentă alcoolică.” 

„Fanii mei nu se numesc nicicum. Dacă te numești „kitten” sau „kittenz”, asta înseamnă că trebuie să renunți la telefon, să-ți iei un job și să-i ajuți pe ai tăi cu cheltuielile în casă”, a mai scris Doja.

Unul dintre utilizatori i-a zis: „folosim numele pe care tu le-ai dat fanilor tăi”, în timp ce un altul a spus: „Doja este rea cu fanii ei pentru că-și spun pisoiași, ca și cum numele ei nu este Doja Cat și ca și cum ea nu s-ar îmbrăcat într-o pisică și a mieunat în timpul unui interviu recent. Oh, cred că și-a pierdut mințile.”


Nu este pentru prima oară când Doja a generat controverse pentru faptul că și-a expus gândurile pe Twitter.

În aprilie, ea a comentat cu privire la „bifa albastră” de pe Twitter, pe care utilizatorii trebuiau s-o plătească pentru a o primi. „Faptul că acum ai o bifă albastră înseamnă doar că șansele să fii un ratat sunt mai mari sau că ești disperat după validarea oamenilor faimoși.”

În plan muzical, ea a lansat recent „Attention”, piesă care va fi disponibilă pe noul ei album, „First Of All.”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.