Cool Stuff

Margot Robbie a povestit cum prietenele ei au făcut mișto de ea pentru că nu l-a sărutat pe Ryan Gosling în „Barbie”

Atenție, textul poate conține spoilere!

Într-un interviu pe care l-a acordat celor de la People, Margot Robbie a vorbit despre cum prietenele ei fac mișto de ea pentru că nu s-a sărutat cu Ryan Gosling, partenerul ei din filmul „Barbie”, regizat de Greta Gerwig. 

Cei doi actori, Barbie și Ken, nu și-au dat nici măcar un pupic pe marile ecrane, iar atunci când a fost întrebată dacă regretă acest lucru, Margot a spus: „Nu am simțit că a fost o victorie pentru mine. Toate prietenele mele au zis: „Wow, ai făcut un film întreg cu el și nu v-ați sărutat nici măcar o dată? Ce e în neregulă cu tine? Credeam că deții controlul.” Și le-am spus că știu, și că nu pot să bifez și treaba asta pe lista mea.”

Pe de altă parte, Gosling a declarat: „A fost foarte amuzant să ne dăm seama cum arată ideea de sărut dintre Barbie și Ken. Mă bucur că au fost scoase acele scene din film.”

Regizoare nu a scos doar sărutul din film, ci a mărturisit că mai multe scene nu și-au mai găsit locul în producția finală, cum ar fi apariții ale actorilor Saoirse Ronan și Timothée Chalamet.

Filmul se bucură de un real succes în cinematografe și are o distribuție de zile mari, cum ar fi  Will Ferrell, America Ferrera, Kate McKinnon, Issa Rae, Michael Cera, Ariana Greenblatt și Simu Liu.

Tu ai apucat să-l vezi?


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.