Kiss Music News

Dolly Parton a făcut un cover după piesele Queen „We Are The Champions/We Will Rock You” pentru Jocurile Olimpice de la Paris 2024

Jocurile Olimpice de la Paris vor avea loc peste un an, iar Dolly Parton a ținut să marcheze momentul așa cum știe mai bine, prin muzică.

Artista a făcut un cover după două dintre cele mai populare melodii ale formației Queen, „We Are The Champions/We Will Rock You”, iar clipul este realizat în colaborare cu NBC, postul care va difuza competițiile de la Paris, pe 26 iulie 2024. 

În video putem să o vedem pe Parton cum cântă într-un decor franțuzesc, în timp ce în fața ochilor ne apar și diferite momente de la edițiile anterioare.

„Iubesc Jocurile Olimpice! Fac în așa fel încât să-mi eliberez programul atunci și să mă uit cât pot de mult la ele și le și înregistrez, în cazul în care pierd ceva live dintr-o anumită zi. Râd, plâng, țip; nu există pierzători la Olimpiadă, deoarece toți participanții s-au pregătit o viață pentru asta, dar celebrez pe cei care pleacă acasă cu medaliile de aur, argint și bronz”, a spus artista.


Cover-ul ei va face parte și de pe LP-ul „Rockstar” (care va conține 30 de piese), care va fi disponibil din 17 noiembrie și unde are colaborări cu nume sonore din industrie, precum Lizzo, Miley Cyrus, Paul McCartney & Ringo Starr, John Fogerty, Elton John, Stevie Nicks, Chris Stapleton, Steven Tyler, Steve Perry, Sting și Sheryl Crow.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.