Cool Stuff

Jigsaw se întoarce într-un nou trailer sinistru pentru „Saw X”

Kramer se întoarce și nu e vorba de personajul amuzant din Seinfeld.

Lionsgate Films a lansat primul trailer pentru cel de-al zecelea episod al francizei „Saw”, care este conturat în jurul revenirii lui John Kramer, interpretat de actorul Tobin Bell în primele 3 filme „Saw”.

De această dată, „Saw X” va fi plasat între evenimentele din „Saw” și „Saw 2” și spune povestea răzbunării lui Kramer împotriva medicilor care au pretins că îl vindecă de cancer, ceea ce a dus la moartea sa în cele din urmă în „Saw 3”.

Un sinopsis oficial al filmului sună astfel:

„Un John bolnav și disperat călătorește în Mexic pentru o procedură medicală riscantă și experimentală în speranța unui tratament miraculos pentru cancerul său - doar pentru a descoperi că întreaga operațiune este o înșelătorie menită să îi păcălească pe cei mai vulnerabili. Infamul ucigaș se întoarce la munca sa, întorcând situația împotriva escrocilor în felul său visceral caracteristic, prin capcane viclene, deranjante și ingenioase".

Pe lângă John Kramer/Jigsaw, interpretat de Tobin Bell, „Saw X” va fi marcat și de revenirea lui Shawnee Smith, care o interpretează pe Amanda Young, protejata lui Kramer.

„Saw X” va fi lansat pe 29 septembrie.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.