Kiss Time Out

„Ramon”, comedia românească cu Pavel Bartoș, poate fi văzută pe Netflix

„Ramon” s-a lansat în cinematografe în luna februarie a acestui an, dar ea este acum disponibilă pe Netflix. 

Comedia a fost urcată pe platforma de streaming începând cu 2 august. 

„Ideea mi-a venit mie acum vreo cinci ani, a devenit o dorință, apoi un vis și mă bucur că visul meu a devenit și visul lui Jesus, la care muncim împreună de peste trei ani. Este o bucurie de film, ne dorim tare, tare mult să veniți să vă destindeți și să râdeți o oră și jumătate”, spunea Pavel Bartoș în seara lansării.

În afară de Pavel Bartoș, din distribuție mai fac parte și Andreea Vasile, Smiley, Elvira Deatcu, Selly, Alexandru Ion, Carmen Tănase, Iulian Postelnicu, Bogdan Farcaș, Andreea Esca, Ionuț Rusu și mulți alții.

Filmul este o comedie spumoasă care surprinde o poveste de dragoste încărcată de multe momente de emoție si acțiune, care va răspunde la o întrebare simplă: Ramon e un simplu OM sau super OM?

Sinopsisul pentru „Ramon” sună astfel: 

La prima vedere, Ramon pare un om simplu a cărui unică şi mare pasiune este viticultura. Viaţa lui este dată peste cap atunci când, printr-o serie neaşteptată de împrejurări, întâlneşte cea mai frumoasă femeie din lume de care se îndrăgosteşte fulgerător.

Decide să plece la Bucureşti să îşi găsească „marea iubire”. Ajuns aici, Ramon descoperă că viaţa într-un oraş mare nu este deloc uşoară. Totul se complică atunci când devine şi suspectul principal în cel mai mare jaf al secolului, furtul unui tablou de 50 de milioane de euro!

Ramon porneşte astfel într-o dublă misiune extrem de periculoasă (cel puţin aşa crede el) să recupereze tabloul şi să găsească fata visurilor sale. Va reuşi el? Întrebarea la care trebuie să răspundă cei din jurul lui este dacă Ramon este un simplu OM sau un SuperOM. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.