Cool Stuff

KISS FM la UNTOLD 2023 - prima zi de festival a intrat în istorie

Prima zi de UNTOLD a fost o nebunie!

Festivalul UNTOLD a început în forță! Porțile s-au deschis la ora 17:00 cu o fanfară foarte cool care a întâmpinat publicul cu bucurie, iar vibe-ul de festival a continuat așa până dimineața.


Fix la intrarea în parc este amplasat și studioul KISS FM, unde cei mai cool DJ au grijă să te facă să te simți bine, fie că ești la Cluj, fie că ne asculți de acasă.


Nico, Soci, Neacșu, OLiX, Dan Fințescu sunt pe frecvențe zi de zi, până la ora 00.00, așa că dacă vrei să simți puțin din atmosfera UNTOLD, ar fi bine să-i asculți, te așteaptă o groază de momente speciale, activări și surprize.


Mai mult, la fața locului, studioul KISS FM devine o scenă pentru cei mai fresh DJ, așa că zilnic se lasă cu o petrecere aici, cât să te încălzești pentru celelalte scene.

Ieri i-am avut pe Dj Antenna, Moonsound, Dj Jonnessey, Cristian Daniel și Marcus Schulz și a fost o adevărată nebunie la fiecare în parte, mai ales la cel din urmă, unde s-a lăsat cu dans pe tot parcursul set-ului său.


Am pregătit pentru tine și o serie de interviuri cu Irina Rimes, Alok, Topic și Steve Aoki, așa că nu uita să ne urmărești și pe Instagram și Facebook pentru a vedea despre ce este vorba. Stay tuned!

Chiar dacă UNTOLD a început de joi, asta nu i-a oprit pe oameni să vină să se distreze, așa că prima zi a intrat în istorie. Peste 95.000 de oameni au fost prezenți pe stadionul Cluj-Arena la show-ul ținut de Bebe Rexha, venită pentru prima oară la noi în țară.

Petrecerea pe stadion a fost deschisă în mod tradițional de Partydul Kiss FM, iar OLiX și Dan l-au avut pe scenă pe Candino D, câștigătorul nostru la concursul „Fii DJ-ul Kiss FM la Untold.” Foarte mulți oameni au fost prezenți în fața scenei, încă de la ora 18:00, iar băieții au făcut un show fantastic, așa cum ne-au obișnuit!


A urmat Irina Rimes cu un show din care n-au lipsit nici elemente dance, nici cele rock, în fața a mii de oameni care au cântat alături de ea. A fost un moment care ne-a mers direct la suflet, iar artista a demonstrat încă odată profesionalismul de care dă dovadă și cât de talentată este.


Lumea UNTOLD este una fantastică, așa că prin festival vei fi mereu întâmpinat de dansatori, acrobați internaționali, animatori și tot felul de personaje care au ca scop să-ți păstreze starea de visare și feerie; să nu mai vorbim de decorul scenelor, rupt din basme!

Ava Max a venit pentru prima oară în România și a pus în mișcare mii de oameni, dar așa cum povesteam, unul dintre cele mai așteptate momente de pe mainstage a fost show-ul live al artistei din Statele Unite, Bebe Rexha, una dintre premierele oferite de creatorii UNTOLD fanilor festivalului.


Nominalizată de trei ori la premiile Grammy, apreciată pentru vocea sa puternică și originalitatea în materie de muzică, Bebe Rexha le-a mulțumit fanilor pentru modul în care a fost primită pe Cluj-Arena. „Sunt atât de departe de casa mea, dar să fiu aici, acum, este o bucurie. Vă iubesc și sunt atât de fericită să fim împreună!”

N-au lipsit din setlist cele mai populare melodii ale ei „I Got You”, „Say My Name”, „Meant To Be” sau „In The Name Of Love”, dar și producții incluse în cel mai nou album intitulat „BeBe.”

Mai mult, cântăreața a cântat o piesă în premieră, „One In A Million” o colaborare cu David Guetta, headliner al celei de-a 8-a ediții a festivalului UNTOLD. 

Bebe a avut și un moment special, când le-a dat o provocare fanilor și anume un concurs de twerk. Ea a ales doi fani din public, pe care i-a invitat pe mainstage pentru a dansa împreună pe „Hey Mama”. Euforia fanilor a fost copleșitoare, iar aplauzele au răsunat cu putere, însoțite de strigăte de bucurie, iar concursul de dans s-a încheiat cu victoria lui Alex din Timișoara. Sincer, Alex merită o carieră în domeniu!


Ceremonia oficială de deschidere a oferit fanilor, un show special al DJ-ului care ocupă locul 4 în Top 100 DJ Mag, Alok. „DJ-ii sunt ultima atracție a festivalului UNTOLD, cea mai mare atracție sunt fanii”, a declarat brazilianul. Cu un set live plin de energie, Alok a dus distracția de festival la un alt nivel.


Aoki n-a lipsit nici el din lineup și a spus: „UNTOLD face lumea să se învârtă, să simtă, te atrage ca un magnet. Dacă nu aș veni la UNTOLD într-un an, asta mi-ar frânge inima!” Mai mult, el a inclus în set și o piesă românească, „Andrii Popa”, dar a lansat și o producție în premieră la UNTOLD, „Won't Forget This Time”, o colaborare cu John Martin și KAAZE. Așa cum probabil te așteptai, publicul a fost în extaz!

Topic a ajuns pentru prima dată pe Cluj-Arena și s-a declarat îndrăgostit de festival. DJ-ul german a fost uimit să vadă entuziasmul fanilor, în momentul în care sunt deschise porțile festivalului. „Este pentru prima dată în cariera mea când am văzut atât de multă pasiune și bucurie. Oamenii aleargă spre mainstage, publicul din România este unic, ce se întâmplă aici e unic!”


Prima zi a festivalului UNTOLD s-a încheiat pe Cluj-Arena, la răsărit, alături de KSHMR. 

UNTOLD oferă la fiecare ediție diversitate în stilurile muzicale, cultura underground techno are scena ei în festival. În prima zi a experienței UNTOLD la scena Galaxy au ajuns: Boris Brejcha, Amelie Lens, Amber Broos, Ann Clue, Kasia, Sara Bluma, Nusha.

Cât despre scena Alchemy, aceasta a fost creată special pentru fanii genurilor rap, trap, breakbeat sau dubstep. Borgore, Spike, Grasu XXL x Guess Who, Specii, DOC, YNY Seba, Petre Ștefan și Berechet au activat una dintre cele mai iubite scene din festival.

În această seară mainstage-ul UNTOLD va oferi cel mai așteptat show live al ediției de anul acesta cu trupa Imagine Dragons.

Artistul american Justin Jesso, urmat de Delia, Olly Murs, Salvatore Ganacci, Alesso și germanul Tujamo sunt numele care vor entuziasma fanii de pe Cluj-Arena.

Accesul în festival se face începând cu ora 16:00.


Dacă deja te gândești la următoarea ediție, află că te poți înregistra pentru ediția din 2024 aici.

Ne vedem la fața locului sau ne auzim pe frecvențe, ok?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.