Kiss Time Out

5 piese de la Editors pe care abia așteptăm să le auzim live la Summer in the City

Abia așteptăm să auzim Editors LIVE!

Încă din 2002, rockerii de la Editors au lansat o mulțime de hituri indie rock compilate pe albume foarte reușite. 

De altfel, trupa a avut și două albume de platină, din cele șapte lansate.

Acum, trupa Editors revine în București la festivalul Summer in the City (18-19 august).

Iată 5 piese de la Editors pe care abia așteptăm să le auzim live.  

An End Has A Start

Cel de-al doilea album al trupei poartă numele acestei melodii, chiar dacă este a doua în lista pieselor. E una din cele mai populare melodii ale lor, mai ales că a fost și folosită de American Movie Channel în spoturile publicitare. 


Bullets

„Bullets” e prima piesă lansată de Editors, fiind accesibilă în numai 500 de exemplare. Ulterior, a apărut pe albumul de debut al trupei, „The Back Room” (2005). După ce au relansat-o, englezii i-au făcut melodiei și un nou videoclip.


The Racing Rats

Videoclipul ne arată o trupă care cântă în slow motion și o fetiță care desenează un cerc gigantic pe trotuar, iar la sfârșit, o eclipsă îi învăluie pe toți. Legătura cu versurile melodiei o vedem foarte repede, „You mustn't go outside yet, it's not your time to play / Standing at the edge of your town with the skyline in your eyes / Reaching up to God, the sun says its goodbyes”.  


Papillon

Videoclipul ăsta a fost regizat de Andrew Douglas (cunoscut pentru „The Amityville Horror”) și lansat în 2009. Am verificat numărul de vizualizări și, până în 2023, a strâns în jur de 23 de milioane. Nu știm ce crezi tu, dar nouă ni se pare un succes răsunător. 

No Sound But The Wind

Melodia asta este considerată al doilea hit al lor, imediat după „Papillon”, și a fost premiată cu platină de către Asociația Belgiană de Entertainment. Motivul pentru care piesa a ajuns atât de cunoscută este, de fapt, faptul că face parte din soundtrack-ul filmului „Saga Amurg: Lună nouă” („The Twilight Saga: New Moon”, 2009), însă băieții au schimbat ceva versuri ca să se potrivească plotului. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.