Cool Stuff

Rapperul Tory Lanez, condamnat la 10 ani de închisoare pentru că a împușcat-o pe Megan Thee Stallion

Lanez a împușcat-o în picior pe artista Megan Thee Stallion, câștigătoare a premiului Grammy, în timpul unei dispute între cei doi după o petrecere din 2020.

El a fost găsit vinovat de trei acuzații legate de regimul armelor de foc în decembrie și de atunci a fost încarcerat.

Împușcătura, care a polarizat lumea muzicală, a făcut ca Megan Thee Stallion să aibă nevoie de o intervenție chirurgicală pentru a îndepărta fragmente de glonț din piciorul ei.

Împușcăturile au avut loc în timpul drumului spre casă de la o petrecere la piscină care a avut loc la vila din Hollywood a vedetei Kylie Jenner.

Procurorii au cerut judecătorului o pedeapsă de 13 ani de închisoare. Aceștia au spus că Lanez, în vârstă de 31 de ani, merită o pedeapsă mare pentru că a împușcat o „victimă vulnerabilă” pe o stradă rezidențială liniștită și pentru că a desfășurat „o campanie de umilire și re-traumatizare a acesteia” după atac.

Deși și-a susținut nevinovăția în timpul procesului, el a declarat marți, 8 august, că își asumă „responsabilitatea” pentru ceea ce a făcut greșit în acea noapte, fără a spune exact la ce se referea.

„Acea noapte a fost una în care toată lumea era beată... Am spus niște lucruri foarte imature. Dacă aș putea să dau înapoi... aș face-o, dar nu pot. Dar să crezi că sunt un fel de individ insensibil, nu este cazul. Victima a fost prietenul meu... [și] este și în prezent. Am greșit în acea noapte și îmi asum întreaga responsabilitate și vinovăție pentru asta”, a declarat el. 

După anunțarea sentineți, avocații lui Lanez au anunțat că o vor contesta. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.