Cool Stuff

Microfonul pe care Cardi B l-a aruncat într-un fan s-a vândut cu 100.000 de dolari

Adevărații fani știu cum să-și cheltuie banii.

Pe 29 iulie, Cardi B a devenit virală (din nou) după ce în timpul unui concert din Las Vegas a aruncat cu microfonul într-un fan, după ce el a aruncat apă pe ea dintr-un pahar. 

Rapperița de 30 de ani s-a pierdut cu firea și a acționat violent, deși, în filmările postate de fani, ea le-ar fi cerut celor prezenți, cu câteva minunte înainte de incident, să o ude cu apă. 


Fanul lovit nu a făcut plângere la poliție, iar acum, microfonul aruncat de artistă în mulțime a fost cumpărat pe eBay cu suma de 100.000 de dolari.

Microfonul deținut de compania The Wave a intrat la licitație și 122 de oameni „s-au bătut” pentru el. În cele din urmă, utilizatorul g27racing a ieșit învingător. 

Scott Fisher, cel care deține The Wave, a mărturisit ulterior că banii i-a donat către două organizații caritabile - Friendship Circle Las Vegas, un ONG care ajută copiii cu nevoi speciale și familiile lor, cât și The Wounded Warrior Project, un proiect care ajută veteranii răniți în război.


„Am fost încurajat să vând microfonul, dar am ales să fac ceva bun în urma acestei inițiative. Dacă vreți o părticică de hip-hop și ceea ce a devenit o știre internațională, vă rog să licitați oricât”, a notat Fisher la început de licitație.



În cele din urmă, toată lumea a avut de câștigat - fanul și-a primit „obiectul istoric”, iar banii vor fi folosiți pentru a face puțin bine în societate. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.