Cool Stuff

Atmosferă incendiară la Kiss Energy, a doua seară a Festivalului KIMARO 2023

de Irina Marinescu

Jo & Juno au deschis festivalul cu un val de energie pozitivă, cu unele dintre cele mai populare piese din repertoriu. Publicul a cântat împreună cu Jo mult-apreciata „Nimeni Nu Ne Poate Despărți Acum”, a cărei variantă originală ne-a rămas tuturor întipărită în minte de mult. Ei au insuflat o nouă viață hit-ului, iar împreună au făcut un show spectaculos.  


Seara #KissEnergy a continuat cu fenomenul Amuly, care, în prezent, a depășit 35 de milioane de vizualizări pe YouTube cu piesa „ABILLI”, cea mai îndrăgită de către fani. Trapperul, care și-a găsit alinarea în muzică după o copilărie greu încercată și care scrie versuri originale de la 11 ani, a adus un altfel de stil și o energie aparte pentru publicul de la KIMARO Festival. Cu look-ul său unic și prezența scenică dinamică, Amuly a făcut mulțimea de spectatori să se simtă parte din spectacol. 


Show-ul Puya a fost cu totul special. Spectatorii știau toate versurile și le intonau cu atitudinea unor rapperi veritabili. Așa cum era de așteptat, parcarea de la Plaja Venus a răsunat la piesele „Undeva În Balkani”, „Fresh” și „Opriți Planeta”. Eu, cel puțin, am sărit atât de mult încât am rămas fără aer!


Așa cum se poartă la rap, interacțiunile dintre artist și public au fost cât se poate de naturale, mai ales că mulți dintre spectatori au crescut cu muzica lui și sunt obișnuiți cu felul placut de a fi al artistului. În marea de oameni Puya l-a descoperit și pe unul dintre cei mai dedicați fani, pe care l-a invitat pe scenă. Am avut parte și de un moment emoționant, acela în care toată lumea a aprins lanternele telefoanelor, creând o imagine pe care cu greu o vom uita. 


Așa cum a promis Cornel Ilie pe rețelele de socializare Kimaro, concertul Vunk a fost cu adevărat „vunktastic”! Muzica lor are o calitate specială, care nu te lasă să stai jos, nici după ce ai dansat o seară întreagă. Îți dă exact acel impuls de care ai nevoie pentru a continua distracția. Și artiștii au fost emoționați pe scenă. Au mulțumit publicului pentru reacția lor și pentru susținerea pe care le-o oferă de ani de zile. Desigur, finalul spectaculos al setului lor a fost pe piesa consacrată „Pleacă”, pe care au început-o încetișor, s-au oprit să îndemne fanii să spună „Pleacă!” oricărui gând neliniștitor și oricăror situații nedrepte, după care au început din nou melodia, de data asta cu avânt aproape copleșitor. Am stat într-un colț, în spatele scenei, pentru a asculta miile de voci la unison. 


Seara nu se putea încheia într-un mod mai spectaculos! 

Carla’s Dreams, una dintre cele mai iubite trupe din România, a încheiat seara #KissEnergy de la festivalul KIMARO. Cu parcă și mai multă energie decât la începutul serii, publicul a cântat cele mai populare piese precum „Victima”, „Acele” și „Sub Pielea Mea” sedus parcă de carismaticii artiști. Totuși, unele lucruri nu se pot masca. Am simțit și eu, din public, bucuria lor de a fi pe scenă și emoția cu care au interpretat piesele. Energia lor m-a lovit din plin. Ca la fiecare spectacol, Carla’s Dreams reușește să transmită publicului toate emoțiile pe care le simt ei pe scenă. Publicul a cerut la un moment dat „P.O.H.U.I”, care nu era în programul concertului. Carla’s a acceptat, cu condiția ca toți membrii publicului să știe versurile și să cânte împreună o strofă și un refren. E de prisos să spun că nimeni nu a ezitat să strige tare cuvintele. 


Duminică, 13 august, sărbătoarea muzicii românești se desfășoară sub semnul Rock Nights, iar pe scenă vor urca Dinfier, Anton, Altar, Trooper și Celelalte Cuvinte.

Intrarea este liberă. Abonamente VIP pe iabilet.ro. Cu sprijinul: Organizația de Management a Destinației Mangalia si Primăria Mangalia.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.