Kiss Music News

Steve Ant și Liviu Teodorescu lansează single-ul „Mi Loca"

Artistul de origine greacă, Steve Ant, și Liviu Teodorescu prelungesc vara cu o melodie perfectă pentru petreceri și playlist-uri.

 Piesa „Mi Loca” reprezintă o premieră pentru Liviu Teodorescu, cântând pentru prima dată in limba spaniolă, alături de un intro în limba greacă de la Steve Ant

„Mi Loca” este compusă de către Steve Ant, Liviu Teodorescu, Boier Bibescu, Alexandra Stanciu și Gheorghe Alin.

„Mi Loca" reprezintă o explorare a emoțiilor și sentimentelor intense dintr-o relație pasională. Piesa aduce în prim-plan un amestec de sunete vibrante, versuri captivante și o energie debordantă. Vocile expresive ale celor doi artiști se contopesc într-o poveste muzicală ce transmite atitudine și forță. 


Steve Ant este un artist grec in vârstă de 27 ani, care a cucerit juriul de la Românii au Talent 2022, unde a cântat în limba engleză, greacă și română.

Liviu Teodorescu este una dintre cele mai bune voci masculine din România, piesele lui au milioane de vizualizări pe YouTube. Artist și compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat în industria muzicală odată cu apariția în cadrul emisiunii concurs „Vocea României”. De atunci a lansat numeroase hit-uri și are propriul studio de producție muzicală, LiTE Music. „Fanele”, „Ești Piesă”, “Obsesie”, “Lista de Păcate” sau „Ascultă” sunt doar câteva dintre piesele care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.