Kiss Time Out

Summer in the City, Romexpo, 18-19 august: reguli de acces la festival

Tot ce trebuie să știi înainte să ajungi la festival.

Intrarea în perimetrul de desfășurare a Summer in the City (18-19 august, ROMEXPO) este posibilă doar prin locurile și la orele stabilite de către organizator. Accesul se vă face doar prin intrările special amenajate, în zona pavilionului central ROMEXPO.

Spectatorii sunt rugați să vină din timp pentru a nu aglomera excesiv canalele de acces și pentru a nu pierde începutul evenimentului.

La intrarea în locație (care va incepe la ora 15.00), toți participanții vor fi controlați de către agenții de securitate.

Accesul în spațiul evenimentului va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul în baza căruia se vă face accesul vă trebui păstrat pe toată durata evenimentului Summer in the City, spectatorii fiind rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid.

Din cauza zgomotului foarte puternic produs în cadrul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomandă prezența la eveniment a copiilor sub 5 ani. Organizatorii avertizează participanții că spectacolele includ puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor, gravidelor sau persoanelor epileptice. Din același motiv, prezența copiilor sub 3 ani este strict interzisă. 

Copiii care au vârste între 3 și 16 ani pot participa doar însoțiți de părinți sau reprezentanții legali, iar cei cu vârste de peste 16 ani pot participa neînsoțiți. În situația în care părintele alege să vină însoţit de copil, accesul copilului cu vârsta în intervalul 3 și 7 ani este gratuit pe baza documentelor doveditoare. Copiii cu vârstă mai mare de 8 ani au acces la eveniment numai în baza unui bilet valabil.

Este strict interzisă vânzarea sau cumpărărea invitaţiilor şi vânzarea sau cumpărarea biletelor la suprapreţ.

Organizatorii îşi rezervă dreptul de a interzice intrarea la eveniment a persoanelor care vor fi depistate că desfaşoară astfel de activităţi şi de a confisca invitaţiile, respectiv biletele, aflate în posesia acestora.

De asemenea, organizatorii roagă publicul să se adreseze echipei de securitate sau reprezentanţilor organizatorilor în cazul în care sesizează nereguli. Se recomandă cu fermitate achiziţionarea biletelor numai din punctele și website-urile autorizate.


Este interzis accesul în perimetrul evenimentului cu:

    • droguri sau substanțe ilegale / interzise / periculoase / toxice / medicamente, cu excepția substanțelor necesare din motive medicale dovedite;

    • răcitoare sau lăzi frigorifice;

    • rucsacuri sau genți de dimensiuni mai mari de o coala de hârtie A4;

    • sticle (din sticla sau plastic – pet), conserve, doze;

    • scaune pliabile, perne, copertine, corturi, gonflabile;

    • mâncare sau băuturi de orice fel - alcoolice sau nealcoolice - din afara incintei;

    • arme de orice fel, cătușe, cuțite de orice fel, cuttere, bâte, buzdugane, spray-uri cu piper, spray-uri paralizante, bâte de basabell, răngi, bastoane;

    • obiecte ascuțite, obiecte care pot tăia, obiecte periculoase de orice fel, foarfece, lame de ras, bijuterii ascuțite sau tăioase, lanțuri sau alte obiecte care pot reprezenta un pericol public;

    • obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser), lumânări;

    • echipament de înregistrare audio/video,  selfie sticks, trepiede, monopiede, etc;

    • aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (Tip DSLR, tip Mirrorless, tip Leica, tip GoPro);

    • Ipad-uri, tablete, laptopuri, drone;

    • biciclete, trotinete, Segway;

    • obiecte care produc zgomot, fluiere, claxoane, goarne, instrumente, clopote, vuvuzele, dispozitive care produc sunete puternice electronic, mecanic sau manual;

    • bannere, postere, de dimensiuni mai mari de A3, steaguri, pături, mingi;

    • umbrele;

    • artificii, fumigene, torțe, articole pirotehnice de orice fel, spray-uri, vopsele, obiecte sau lichide inflamabile;

    • animale de companie;

Persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la eveniment cu medicamentele necesare.

Participarea la eveniment se face pe proprie răspundere, inclusiv cu privire la următoarele:

- persoanele cu boli psihice sau fizice pentru care zonele aglomerate, zgomotele puternice, efecte speciale sonore, vizuale și audio, reprezintă un risc, își asumă întreaga răspundere pentru prejudiciile ce le-ar putea suferi prin participarea la acest eveniment. 

Spectacolul poate include și puternice efecte de lumină, care ar putea dăuna copiilor, gravidelor sau persoanelor epileptice.

Pe durata evenimentului, spectatorii sunt rugați să își păstreze biletele pentru control.

Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face dar, dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.

Organizatorul este exonerat de orice răspundere cu privire la durata procedurilor de intrare în zona de desfășurare a evenimentului.

Organizatorul poate opera modificări ale programului artistic (artiști, ore de începere a reprezentațiilor), în mod unilateral, iar participantul nu are dreptul de a cere despăgubiri cu privire la acestea.

Organizatorul nu își asumă răspunderea pentru calitatea programelor prezentate de artiști sau de evoluția pe scenă a acestora, iar participanții nu pot ridica pretenții cu privire la acest aspect.

Organizatorul nu va anula evenimentul din cauza vremii nefavorabile, însă în cazul în care autoritățiile publice vor solicita suspendarea/anularea evenimentul din motive de caz fortuit sau de forță majoră, evenimentul sau o parte a acestuia vor fi suspendate/anulate, organizatorul neputând fi tras la răspundere pentru acestea.

Organizatorul nu este răspunzător de serviciile și produsele comercializate de partenerii contractuali în zona de evenimentului și nu își asumă răspunderea pentru prejudiciile ce pot decurge în legătură cu cumpărarea sau utilizarea serviciilor sau produselor.

Organizatorul nu este responsabil/răspunzător pentru acțiunile, comportamentele, etc. din afara zonei de eveniment.

În zona evenimentului, organizatorul va asigura paza și protecția participanților, astfel că aceștia sunt obligați să colaboreze cu echipa de pază și protecție și autorități și să respecte instrucțiunile acestora.

În cazul incidentelor care pot apărea în perimetrul evenimentului Summer in the City (violențe, persoane în stare de ebrietate sau punerea în pericol a integrității fizice a altor participanți), persoanele care asigură paza și protecția pot decide evacuarea persoanelor implicate.

Pe întreaga perioadă a evenimentului, organizatorul, partenerii organizatorului sau presa acreditată au dreptul de a înregistra și fotografia evenimentul numai în condițiile comunicate la acreditare.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.