Kiss Time Out

Abby Roberts, un fenomen mondial în industria de beauty și divertisment va cânta pe scena Summer in the City la Romexpo!

Make-up artist, vedetă a TikTok-ului si solistă britanică de mare succes va urca pe scena festivalului Summer in the City, la Romexpo!

Abby Roberts, cunoscută pentru creativitatea sa inovatoare în lumea beauty și divertisment, va fi prezentă la festivalul Summer in the City din București, România, ce va avea loc pe 18-19 august în Romexpo, avându-i în prim plan pe marele entertainer al momentului Robbie Williams, pe Jason Derulo, Editors și Calum Scott, DJ Orkun, precum și artiști români ca Nicole Cherry și Eva Timush.

În vârstă de numai 22 de ani, Abby Roberts este deja o "vedetă" a generației sale care și-a câștigat popularitatea pe rețelele sociale prin talentul său în arta machiajului si frumuseții și conținutul original de divertisment. Cu o abordare inovatoare și captivantă, Abby a reușit să atragă milioane de urmăritori în întreaga lume și să devină un influencer de referință în domeniul frumuseții pe rețelele de socializare, dar mai ales a entertainment-ului.

INFLUNCER, MAKE UP ARTIST ȘI SOLIST

Pe lângă pasiunea sa pentru make-up, Abby Roberts este și o prezență hiper-activă pe platforme de socializare, precum TikTok și YouTube, unde își surprinde și inspiră publicul cu transformări WOW și conținut original, plin de creativitate, dar mai ales umor.

„Abby Roberts este un talent incontestabil în domeniul beauty și entertainment, iar prezența sa la festivalul Summer in the City este un moment special pentru publicul român. Suntem încântați să o avem alături de noi și suntem siguri că vă aduce un spectacol memorabil și inspirațional pentru toți cei prezenți," au declarat organizatorii, DDEast Entertainment și Marcel Avram.

Cu milioane de fani pe rețelele de socializare, absolut încântați de creațiile sale, Abby Roberts reprezintă o prezență fresh în industria muzicală, iar festivalul Summer in the City reprezintă o oportunitate unică pentru publicul român să o întâlnească și să se bucure de creativitatea sa autentică.

DETALII BIOGRAFICE

Abby Roberts este în acest moment, oficial cel mai mare creator de make-up al TikTok de pe planetă, cu peste 1,3 miliarde de aprecieri și 16,6 milioane de urmăritori.Ea și-a folosit succesul fenomenal în rețelele sociale pentru a lansa, atât o carieră muzicală, cât și pentru a crea un brand de frumusețe.

Pentru cei care încă nu au avut plăcerea să o întâlnească virtual pe platformele de Social Media, Abby Roberts apare în numărul inaugural Glamour Power of Gen-Z.

Stilul muzical al lui Abby este un amestec unic de R&B și pop. Melodiile ei atrăgătoare și versurile sincere fac că piesele ei să iasă în evidență. Ea a compus mai multe single-uri, de-a lungul carierei sale care au fost prezentate pe listele de redare Spotify și Apple Music. De asemenea, lucrează în prezent la un viitor EP care vă fi cu siguranță un succes pentru fanii de toate vârstele.

Primul concert susținut de Abby Roberts a fost o “operațiune ascunsă”: spectacolul a fost organizat de echipa ei de producție ca un “antrenament” pentru următoarele spectacole live. Într-o seară de miercuri, la legendarul local The Horn din St. Albans, în programul serii, Abby Roberts a fost trecută sub un pseudonim „Mia”. Pe site-ul oficial al pub-lui concertul a fost descris drept “un show cu actori talentați din zonă”. Acest lucru s-a întâmplat, deoarece Abby Roberts se află într-o poziție ciudată de a începe o carieră muzicală, fără experiență anterioară, fiind, de asemenea, destul de faimoasă în acel moment.

Această încercare de a-și ascunde identitatea nu a funcționat însă pentru foarte mult timp, chiar înainte de a începe să își cânte selecția ei de melodii în stil indie-pop. La nici măcar o zi de la concertul susținut la The Horn, un videoclip de la concert a apărut pe TikTok, acesta fiind postat de cineva care a recunoscut-o instant pe Abby Roberts. Oamenii au reacționat imediat la videoclip: unii au apreciat momentul alții prin comentarii, precum “de ce TikTok-erii devin cântăreți?”

Pe TikTok, ea a colaborat cu toată lumea, de la Liam Payne la Yungblud. Pe lângă munca ei în studio, Abby Roberts a cântat live în multe locații din Marea Britanie, inclusiv la festivaluri precum Glastonbury, Reading & Leeds, Bestival și Latitude.

Abby Roberts este o tânără artistă care și-a găsit deja propriul sound fară să urmărească ceea ce este considerat popular, comercial sau în vogă. Conectarea cu muzica și canalizarea energiei creative în melodiile pe care le compune este ceva ce a avut în minte de ceva vreme, dar poate că nevoia de a se conecta cu oamenii și de a cânta live a dus la această decizie.

Pe scena ROMEXPO vor răsuna: single-ul principal „Paramaniac”, piese precum „Cigarette Burns” și „Video Girl”.

DESPRE SUMMER IN THE CITY

Festivalul Summer in the City aduce pe scena Romexpo artisti de talie internationala, precum cel mai important entertainer al momentului Robbie Williams, oferind publicului român ocazia de a se bucura de spectacole live de excepție cu Calum Scott, Jason Derulo, The Editors, Abby Roberts, Nicole Cherry, Eva Timush, DJ Orkun.

Biletele pentru festivalul Summer in the City sunt disponibile pe site-ul oficial al evenimentului: SummerCity.ro și IaBilet.ro

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.