Cool Stuff

„Barbie” are toate șansele să devină filmul cu cele mai mari încasări din 2023

Barbie” a stabilit deja un record incredibil, devenind filmul cu cele mai mari încasări din istoria casei de producție Warner Bros. în SUA, depășind filmul „The Dark Knight", de Christopher Nolan, din 2008.

După cum a relatat Variety, Barbie a depășit 537,5 milioane de dolari în încasări la box office-ul intern din State și a preluat recordul astfel recordul deținut până acum de „The Dark Knight” cu 536 de milioane de dolari.

Filmul Gretei Gerwig este pe cale să depășească și „The Super Mario Bros. Movie”, care a obținut 574 de milioane de dolari, acesta fiind producția cinematografică cu cele mai mari încasări din 2023 în SUA.

„Barbie” are, de asemenea, șanse să devină filmul cu cele mai mari încasări din 2023 la nivel mondial, după ce a atins 1,2 miliarde de dolari la box office-ul global, în urma filmului „The Super Mario Bros. Movie”, care a obținut 1,35 miliarde de dolari.

De când a fost lansat, în iulie, filmul a devenit, de asemenea, filmul live-action cu cele mai mari încasări regizat exclusiv de o femeie.

Cu Margot Robbie și Ryan Gosling în rolurile principale, „Barbie” a fost lansat în aceeași zi cu cel mai recent film al lui Christopher Nolan, „Oppenheimer”, creând fenomenul „Barbenheimer", care a impulsionat succesul ambelor filme la box office.  


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.