Cool Stuff

Charlize Theron mărturisește că nu a trecut prin operații estetice proaste, ci doar îmbătrânește

Charlize Theron spune lucrurilor pe nume.

Într-un interviu acordat celor de la Allure, actrița povestește cum arată diferit zilele astea, dar nu pentru că a avut parte de operații estetice proaste, ci pentru că pur și simplu îmbătrânește. 

„Fața mea se schimbă, iar eu iubesc transformarea asta și faptul că îmbătrânesc”, zice ea.




Cu toate astea, Charlize susține că oamenii cred că și-a făcut un lifting: „Se întreabă - ce și-a făcut la față? - și eu le răspund că doar îmbătrânesc. Asta nu înseamnă că m-a operat cineva nasol, pur și simplu asta se întâmplă odată cu înaintarea în vârstă.”

În ciuda speculațiilor, Theron rămâne o femeie extrem de frumoasă; ea este imaginea campaniei „L’Or de J’Adore”, noul parfum de la Dior.

Actrița a fost imaginea brand-ului timp de 20 de ani și este recunoscătoare pentru asta. „Sunt extrem de recunoscătoare, dar și foarte mândră pentru asta. Pur și simplu face parte din viața mea, iar asta-l face foarte special.”




În ceea ce privește zvonurile cu privire la imaginea ei, ea a adus în discuție și cum lucrurile astea sunt diferite pentru bărbați.

„Întotdeauna am avut o problemă cu ideea că bărbații îmbătrânesc ca vinul bun, iar femeile ca florile tăiate. Urăsc acest concept și vreau să lupt împotriva lui și cred că femeile vor să îmbătrânească așa cum li se pare lor ok. Cred că toți trebuie să fim puțin mai empatici despre cum fiecare dintre noi trece prin acest proces. Faptul că drumul meu înseamnă acum să-mi văd fața pe afișe, mi se pare amuzant.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.