Kiss Time Out

„Reptile”, un thriller Netflix care merită atenția ta, cu Benicio Del Toro și Justin Timberlake - primul trailer e aici

Dacă ești fan thrillere, „Reptile” e pentru tine.

„Reptile” îl are ca protagonist pe Benicio Del Toro în rolul detectivului Tom Nichols, cel care încearcă să rezolve o crimă semnalată de un agent imobiliar. Pe lista de suspecți sunt iubitul victimei, Will (jucat de Justin Timberlake), dar și fostul ei partener.

Filmul va avea premiera în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Toronto și-i mai are în distribuție pe Alicia Silverstone, Sky Ferreira, Eric Bogosian, Domenick Lombardozzi, Frances Fisher, Ato Essandoh, Michael Carmen Pitt și Matilda Lutz.

Del Toro și Silverstone au mai jucat împreună și în 1997, în filmul „Excess Baggage.”

Producția este regizată de Grant Singer; el își face debutul regizoral de film odată cu „Reptile”, dar este recunoscut pentru faptul că a regizat clipuri pentru The Weeknd, Lorde, Troye Sivan și Sam Smith. Plus de asta, Singer a regizat și documentarul Netflix din 2020, „Shawn Mendes: In Wonder.”


„Nu mi-am dorit să fac un film rece, clinic și steril. Mi-am dorit să fac ceva care se simte viu, cald și uman, și fix asta mi-a fost ideea atunci când am încercat să detensionez momentele de suspans din acțiune. Filmul va fi pe placul celor cărora le plac producțiile în care n-ai o finalitate clară și totul se schimbă de la un moment la altul. Cât despre cei care adoră lucrurile intense, viscerale și pline de suspans, cred că și ei vor găsi ceva care să le placă aici”, a zis regizorul.

„Reptile” va fi disponibil pe Netflix din 6 octombrie.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.