Kiss Music News

#Ziua3 de repetiții s-a încheiat. Festivalul Mamaia, gata de start!!

Mult a fost și foarte puțin a mai rămas până vom deschide împreună ediția 60 a Festivalului Mamaia, unul dintre cele mai mari, iubite și cu tradiție evenimente muzicale din România. Ziua a treia de repetiții s-a încheiat și totul e acum oficial pregătit pentru a se desfășura, de mâine până duminică seara pe superba scenă din Piațeta Perla.

După două zile pline de zâmbete și bucurie printre toții instrumentiștii Orchestrei Festivalului, condusă de Daniel Jinga, și toți soliștii care și-au repetat piesele alături de ei, ziua 3 a decurs și ea conform planurilor și putem să spunem acum cu certitudine că n-a rămas nici măcar o notă ‚neîntoarsă’ înainte de a ne vedea cu toții de mâine, 25 august, la Festivalul Mamaia. 


În ultima zi de repetiții, Gabriela Atanasov ne-a învățat că „Așa începe dragostea”, Sergiu Cioiu a lucrat ultimele detalii cu orchestra pentru un recital care va include și un moment în memoria Mariei Tănase, iar Miki  (K-pital) ne-a lăsat fără răsuflare cu „De-ai fi tu salcie la mal”, în prezența nimeni altuia decât Horia Moculescu. Vlad Nicolici, fostul concurent de la Vocea României, a fost și el alături de noi pentru a relumina „Copacul” în amintirea mărețului Aurelian Andreescu.


Loredana a fost  o prezență radiantă în sala de repetiții. Artista care s-a lansat pe scena Festivalului Mamaia în anul 1986, la o vârstă extrem de fragedă, revine duminică seară, 27 august, pe scena aceluiași eveniment, la ediția 60, pentru un moment special alături de orchestra simfonică care ne va aminti de începuturile carierei sale. În plus, aceasta va da, în aceeași seară, un recital alături de Banda Agurida. 


Aurelian Temișan, cel care va prezenta festivalul alături de Liana Stanciu, va cânta și el pe scena festivalului. Acesta pregătește un moment efervescent și special pentru cei care vor veni în fața scenei de pe litoral. Lui i se alătură în line-up Silvia Dumitrescu, care a fost și ea la ultima zi de repetiții. 


Ultima repetiție s-a încheiat cu Alexandra Ungureanu care va include în recitalul ei și cunoscuta piesă „Ploaie de stele” și cu Călin Goia de la Voltaj. Acesta din urmă are pregătită o reorchestrare cu totul specială și nemaiauzită a unei celebre piese a trupei sale, în ceea ce are potențialul să devină unul dintre cele mai speciale momente ale serii!

Așadar, toți muzicienii sunt gata să urce pe scenă și vă așteptă cu drag să vă ocupați locul în public în fața scenei din Piațeta Perla din Mamaia. Pentru cei care, din diferite motive, nu vor putea ajunge la mare, totul va ajunge și în casele tuturor românilor pe micile ecrane. Festivalul Mamaia va fi zilnic transmis live pe , Magic TV, Kiss TV,Rock TV, precum și pe TVR2. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.