Cool Stuff

Party instant la tine acasă cu Bad and Boujee x Beach, Please! (LIVE MIX)

DJ-ii tăi preferați, Dj Oldskull și Dj Lexi, duoul care formează Bad and Boujee ți-au lăsat puțin din atmosfera party-urilor inconfundabile pe care le conturează oriunde merg, iar de data aceasta s-au distrat cu piesele de pe canalul Beach, Please!.

Come join the party, unde ritmurile pieselor artiștilor precum M.G.L., Ian, BVCOVIA, Erika Isac, Albert NBN și mulți alții fac boxele să tremure de sunet! Ia cu tine cel mai ales live mix la party-uri, în drum spre mare și oriunde ai nevoie de acel boost de energie.


Bad and Boujee este conceptul de DJ-ing care îi adună pe bine-cunoscuții Dj Oldskull și Dj Lexi la același pupitru. O explozie de energie și ritm, duoul aduce hip-hopul old school alături de  vibe-uri actuale de DnB, Dubstep, ritmuri Afrovibes și trap-ul în același loc. Astfel, în fața lor se adună iubitori de muzică urbană de toate vârstele. Prezenți la cele mai mari festivaluri din țară, Untold, Saga, Neversea, Beach, Please!, dar și în cele mai frecventate cluburi din toată țară, Bad and Boujee au puterea de a susține cele mai impecabile petreceri. 

"Beach, Please!" este cel mai mare festival de muzică trap din România, ajuns la a doua ediție pe plaja din Costinești. Pe lângă eveniment, proiectul își propune să promoveze artiștii de muzică trap și să devină o platformă de lansare muzicală. Eticheta muzicală a colaborat cu artiști influenți pe scena urbană precum RAVA, Albert NBN, M.G.L,  Berechet. În acest an, au introdus "Beach, Please! House", cu sesiuni live de creație muzicală și lansări ulterioare ale pieselor create. Proiectul se dezvoltă activ, pregătind și a treia ediție a festivalului și noi creații captivante în colaborare cu artiști renumiți din sfera trap-ului.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.