Kiss Music News

Loredana a lansat o piesă alături de Shift, „Mister Amor” - cum îți sună?

Loredana a colaborat pentru prima oară cu Shift și au lansat „Mister Amor.”

„Mister Amor" este o piesă care explorează nuanțele complexe ale sentimentelor amoroase.

Melodia promite să fie un hit care va rămâne în urechile și sufletele ascultătorilor pentru mult timp de acum înainte. 

Versurile sunt scrise de Loredana, alături de Shit, iar muzica este realizată tot de cei doi, alături de Kastha John, care a lucrat și la instrumentalul piesei împreună cu Petru Bârlădeanu, Razvan Matache și Pascu Cristian, în timp ce mix & master-ul a fost realizat de EpicJulius.

Videoclipul îi surprinde pe Loredana și pe Shift într-o ipostază inedită, ea în rolul de cameristă, iar el este turistul care se îndrăgostește de ea și încep un amor misterios. Filmările au avut loc la Hotel Lido.


O artistă cu o carieră remarcabilă, LOREDANA se reinventează în fiecare an și pentru fiecare generație. Timp de peste trei decenii, Loredana a cântat despre iubire în nenumărate genuri și stiluri, fie că a interpretat muzică pop, rock, populară, jazz, jamparale, blues sau musical.

A căutat în muzica sa toate definițiile, nuanțele și semnificațiile cuvintelor care exprimă cele mai misterioase și puternice stări sufletești: iubire, dragoste, dor, nostalgie. De la pop, la folclor, rock, jazz, alternativ, electro dance, într-un carusel sublim, un periplu sonor complet, fiecare spectacol Loredana este un fusion extravagant, armonic şi elegant, susținut cu virtuozitate de artiștii talentați din banda Agurida.

Compozitor și producător de succes, Shift și-a început drumul către topurile muzicale, în 2013, prin single-ul „Sus pe toc” (feat. Marius Moga), care l-a propulsat direct în playlisturile de radio, TV și club, în care a ramas de atunci prin hituri precum „După ani și ani” (feat. Vizi Imre), „Lejer”, „Rupem boxele (feat. Andreea Banică), „Avioane de hârtie” (feat. Andra), „Norocos” (feat. What’s Up și Connect-R), „Urcă și coboară” (feat. Ruby) etc

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.