Kiss Time Out

Serialul „The Idol”, cu The Weeknd și Lily-Rose Depp în rolurile principale, a fost anulat după primul sezon

O serie controversată fără șanse de reușită.

HBO a anunțat că „The Idol”, show-ul unde The Weeknd și Lily-Rose Depp au rolurile principale, a fost anulat după primul sezon.

„The Idol a fost unul dintre cele mai provocatoare producții originale HBO și suntem mulțumiți de răspunsul puternic pe care l-a avut din parte audienței. După ce ne-am gândit foarte bine, (HBO, creatorii și producătorii seriei) am hotărât să nu mergem mai departe cu un al doilea sezon. Suntem recunoscători tuturor celor implicați în această poveste și pentru munca incredibilă pe care au făcut-o”, a spus o purtătoare de cuvânt HBO celor de la People.


Decizia de mai sus vine la mai puțin de două luni de când a fost lansat ultimul episod din serial, despre care Weeknd a notat pe Instagram: „Finalul. Sunt recunoscător să împart momentul ăsta cu voi, deoarece suntem la final de sezon. Încercați să mergeți mai departe cu viziunea voastră, indiferent cât de anevoios este drumul.”




Seria nu a fost lipsită de controverse și mulți sunt cei care au comentat cu privire la scenele explicite de sex și nuditate.

În timpul unei conferințe de presă din cadrul Festivalului de Film de la Cannes, Depp și-a apărat personajul și a zis: „Cred că Jocelyn a fost născută pentru scenă și cred că treaba asta se vede în toată viața ei, nu doar în cea profesională. Uite, spre exemplu, modul în care se îmbracă este modul prin care încearcă să transmită ceva, fie celor din jur, fie despre ea.”

Din păcate, firul acțiunii a fost și el criticat, iar The Guardian l-a numit „cel mai prost serial făcut vreodată”, dar și talentul actoricesc al artistului The Weeknd. Deși aparent toată lumea își dorea un nou sezon, șansele să existe au fost foarte mici.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.