Cool Stuff

DesKiss Dimineața, 1 septembrie - mic dejun copios, sfaturi pentru femei însărcinate și piesă nouă de la Ioana Ignat

De luni până vineri, între 07:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

Dinu, Cătălin și Corina au serbat prima zi de toamnă cu mult belșug și „opulență.”

Cei trei au venit pregătiți la job, cu tot felul de merinde gustoase, de la crenvurști și napolitane, la Anemone, aceste prăjituri din aluat de croissant caramelizat, aduse de Corina. 

Au vorbit cu mult patos despre mâncare, așa că au făcut poftă la toată lumea, motiv pentru care au fost curioși să afle și ce mănâncă ascultătorii în primele ore ale zilei.

Răspunsurile nu au întârziat să apară, iar printre opțiuni s-au numărat: „apă și cafea, iaurt, pateuri cu brânză, slănină cu ceapă și brânză de oaie, avocado.” Dacă vrei să auzi mai multe sugestii, atunci dă play la audio-ul de mai jos.

Semnificațiile zilei

În prima zi de toamnă se sărbătorește așa: ziua „scrie o scrisoare”, ziua Aprecierii Pisicilor Portocalii, dar și Ziua Internațională a Cabernetului (o opțiune bună pentru weekend-ul ăsta, nu?). La capitolul sărbătoriți celebri îi avem pe Gloria Estefan și Zendaya, motiv pentru care te invităm să dai play la melodiile de mai jos: 


Peripețiile de la Cluj

Kissomanii au comentat o știre pe care au adresat-o „pliniților” și unde Oprișan s-a activat puternic, urmat de colegii săi. 

Iată despre ce e vorba, așa cum notează clujcapitala.ro: „Compania aeriană Lufthansa a refuzat îmbarcarea mai multor pasageri pe un zbor care pleca din Cluj-Napoca spre Munchen (Germania), invocând „excesul de greutate al avionului.” Incidentul a avut loc pe 4 august 2023.”

Ai cuvântul!

În această dimineață, ascultătorilor li s-au cerut să dea răspunsuri care să înceapă cu litera „S”. Mariana din București intrat în direct și a reușit să răspundă corect la nouă din cele zece întrebări. Așadar, ea a plecat de la DesKiss Dimineața mai bogată cu 90 de euro.

N-aduce anu' ce-aduce Băcanu

Corina a venit în atenția publicului cu „o nouă problemă.” De data asta, ea a povestit despre o prietenă de-ale ei de pe Facebook, o tânără însărcinată care a postat o imagine „diafană” cu burtica în online. Așa cum era de așteptat, comentariile n-au încetat să apară, iar cele mai multe dintre ele erau sfaturi necerute, în special unul care s-a repetat de zeci de ori - „dormi acum, pentru că apoi n-o să mai apuci.”

Băcanu a ținut să spună că ea n-a dormit deloc bine cât a fost însărcinată, și poate a fost ea un caz mai nefericit, dar a explicat cum unei femei îi vine foarte greu să-și găsească o poziție potrivită atunci când este cu burta mare.

Pe lângă reacțiile primite de acea tânără în online, n-au lipsit nici sfaturi și superstiții de genul - „să nu te uiți la căței că iese copilul urât” sau „să le zici tuturor că ești însărcinată, să fie copilul vorbăreț.”

Kissomana a precizat și cum sfaturile astea se vor înteți odată cu apariția copilului, așa că a fost curioasă să audă ce alte aberații au mai auzit mamele din jur. Răspunsurile, cât și intervenția amuzantă a Corinei, în podcast-ul de mai jos:

Piesă în avanpremieră de la Ioana Ignat

Artista va lansat oficial melodia „Vocea Inimii” pe 7 septembrie, dar până atunci ea a cântat-o live la Kiss FM. Odată ajunsă în studio, tânăra a vorbit despre emoțiile pe care le-a avut, dar și despre cum piesa, interpretată acum în varianta acustică, va fi mai „dinamică și colorata, în sensul în care se amplifică totul.”

Ioana a scris piesa și deși inițial a vrut să i-o ofere unei cântărețe cunoscute de la noi, până la urmă n-a mai dat-o, deoarece s-a atașat foarte tare de versuri. A muncit doi ani până să o lanseze, așa că are mari așteptări de la ea și speră ca publicul să o aprecieze la adevărata valoare. Să o asculți și tu mai jos și să ne spui cum ți se pare:


DesKiss Dimineața - invitată Ioana Ignat - 1 septembrie 2023

DesKiss Dimineața, 01:10:47

DesKiss Dimineața - 29 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:14:09

DesKiss Dimineața - invitată Ioana Chereji (UNTOLD) - 26 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:13:22

DesKiss Dimineața - invitați Vola - 25 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:16:19

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.