Cool Stuff

DesKiss Dimineața, 4 septembrie - ziua Corinei Băcanu, pachet plin de rechizite de la BIC și cântare LIVE de la Corina Bud

De luni până vineri, între 07:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

Prima săptămână de toamnă a început cu vești extrem de bune - Kiss FM este cel mai ascultat radio din România. 

Conform rezultatelor studiului audiență radio, realizat în perioada 2 mai - 13 august 2023 de IMAS, la nivel național, Kiss FM este ascultat zilnic de 2.080.100 de persoane.

Peste două milioane de oameni ne ascultă zilnic, iar asta ne dă energia și bucuria de a fi cei mai buni în continuare.




Ziua Corinei Băcanu și câteva mici lecții de viață

Kissomanii au mulțumit publicului pentru implicare și au celebrat alături de ei, însă 4 septembrie este și ziua în care Corina a împlinit 44 de ani, așa că Ciprian și Cătălin i-au făcut urări frumoase și i-au adus dulciuri. 

Ascultătorii au trimis și ei mesaje de „la mulți ani”, iar Corina a ținut să vorbească despre o lecție pe care o prețuiește foarte tare.

Ea a povestit cum o prietenă care a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer (care între timp e bine) i-a mărturisit că de fiecare dată când mergea la tratament, se gândea cum își mai dorește să prindă încă o zi de naștere. 

Femeia i-a spus kissomanei că „noi suntem energie și chimie”, iar atunci când ne sărbătorim, îi celebrăm și pe părinții noștri, dar și pe prieteni. E o zi în care e important să „te ajungă din urmă gândurile bune.” 

Corina i-a invitat pe ascultători să sărbătorească ce au de sărbătorit și să se bucure de ceea ce au, mai ales în vremurile pe care le trăim. Oprișan a intervenit și a zis: „nu uitați că de fiecare dată când vă serbați ziua, ați mai făcut o călătorie în jurul soarelui.”

Semnificațiile zilei

Dinu și Oprișan au vorbit încă de la primele ore ale dimineții despre cât de îngrozitor va fi traficul în Capitală, deoarece săptămâna viitoare începe școala, dar s-au relaxat rapid și au trecut la semnificațiile zilei.

Pe 4 septembrie se serbează „Ziua mâncării extra-deserturilor”, dar și „Ziua îmbinării de mirodenii.”

Plus de asta, tot într-o zi de 4 septembrie, în 1885, la New York s-a deschis primul restaurant cu autoservire, iar în 1962, la noi, a apărut primul bufet. Tot azi este și ziua artistei Beyonce, așa că dă un play la piesa de mai jos:


Ai cuvântul!

În această dimineață, ascultătorilor li s-au cerut să dea răspunsuri care să înceapă cu litera „O”. Gabriela Ionescu intrat în direct și a reușit să răspundă corect la nouă din cele zece întrebări. Așadar, ea a plecat de la DesKiss Dimineața mai bogată cu 90 de euro.

Concurs de la BIC

Kissomanii au pregătit un concurs foarte simpatic pentru ascultători și copiii lor, în prag de începere a școlii. În parteneriat cu prietenii lor de la BIC, au avut de oferit un pachet plin de rechizite, în valoare de 100 de euro. 

„Back to school. Atâtea emoții….Până sună clopoțelul, scrie-le cu BIC”, se arată în mesajul campaniei. Oamenii au fost invitați să trimită un mesaj audio, în care să transmită copiilor lor de ce e important să meargă la școală. 

Andreea a fost cea care a câștigat azi - „Școala te face om mare, școala te învață că nu totul este roz, sau roșu sau curcubeu, ci uneori este și negru și gri. Școala este locul unde aripile tale încep să crească, să devii mare, adult, să te formezi ca om și să respecți pe cei din jur”, a fost parte din mesajul ei emoționant.






BIC este un partener de nădejde pentru toți cei care folosesc aceste produse și e bine de știut că stilourile BIC sunt potrivite atât pentru dreptaci, cât și pentru stângaci. Mai mult, dacă vei cumpăra produse BIC până la 30 septembrie, brand-ul va investi în proiecte educaționale desfășurate în școlile din România.

Apropo de școală și de clasica întrebare - „ce vrei să te faci când vei fi mare, la ce visezi” - Ciprian a invitat ascultătorii să le spună și la ce mai visează ei acum, și i-a încurajat să facă asta mereu. Răspunsurile, în podcast-ul de mai jos.

Corina Bud și cântarea LIVE

Corina a venit în studio, unde a cântat în premieră melodia „Las-o așa”, făcută alături de Smiley.

Artista a mărturisit că vrea să cânte până la vârsta de 100 de ani, iar apoi, alături de Băcanu, a cântat una dintre piesele sale emblematice, „Nimeni nu ne poate despărți.”

Bud a spus și că se bucură de remake-ul făcut de Jo și Juno la melodia ei, deși i-ar fi plăcut să-i arunce o întrebare înainte să o scoată. Însă, cântăreața a vorbit și despre cum pregătește o surpriză fanilor, și anume un vinil cu toate hit-urile sale.

Abia așteptăm să-l cumpărăm!

DesKiss Dimineața - invitată Corina - 4 septembrie 2023

DesKiss Dimineața, 01:13:04

DesKiss Dimineața - 17 mai 2024

DesKiss Dimineața, 01:15:08

DesKiss Dimineața - 16 mai 2024

DesKiss Dimineața, 01:23:40

DesKiss Dimineața - 15 mai 2024

DesKiss Dimineața, 01:19:48

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.