Cool Stuff

Kanye West și Bianca Censori „interziși pe viață” de o companie de transport pe apă din Veneția, pentru expunere indecentă

Kanye West și partenera sa, Bianca Censori, au fost „interziși pe viață", după ce au apărut în ipostaze indecente pe o barcă din Veneția.

Incidentul a avut loc recent în orașul din Italia, când artistul a fost surprins dezbrăcat de la brâu în jos în timpul unei plimbări cu barca pe un canal împreună cu partenera sa, care se afla în genunchi lângă el și fără haine. Cei doi au fost criticați pentru expunere indecentă. 

Firma de transport pe apă Venezia Turismo Motoscafi a transmis în mod public faptul că le-a interzis celor doi să mai urce vreodată la bordul vreunei ambarcațiuni a companiei.

„Conducătorul ambarcațiunii trebuia să fie atent la trafic și nu a văzut aceste obscenități. Dacă s-ar fi întâmplat acest lucru, el ar fi coborât imediat și i-ar fi raportat pe cei care au încălcat legea celor în drept".

De asemenea, reprezentanții firmei de transport pe apă au susținut că șoferul nu a observat evenimentele care se desfășurau în partea din spate a ambarcațiunii, deoarece o a treia persoană care se afla cu cuplul „a obstrucționat vederea căpitanului”. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.