Kiss Time Out

„Chicken Run: Dawn of the Nugget”, o nouă super animație pe Netflix

De la studioul de animație Aardman, distins cu mai multe premii Oscar și BAFTA (Creature Comforts, Wallace & Gromit și Shaun the Sheep) și de la regizorului nominalizat la premiile Oscar și BAFTA Sam Fell (ParaNorman și, respectiv, Flushed Away), vine „Chicken Run: Dawn of Nugget”, mult așteptata continuare a filmului de animație de tip stop-cadru cu cele mai mari încasări din toate timpurile, Chicken Run.

După ce abia a reușit să scape cu viață de la ferma lui Tweedy, Ginger și-a îndeplinit în sfârșit visul: un sanctuar pe o insulă liniștită pentru întreaga sa ceată, departe de toate pericolele din lumea oamenilor. Atunci când ea și Rocky clocesc o fetiță pe nume Molly, Ginger pare să fi atins fericirea. Dar, pe continentul lăsat în urmă, tot neamul puilor se confruntă cu o nouă amenințare îngrozitoare. Pentru Ginger și echipa ei este timpul să intervină, chiar dacă asta înseamnă să-și riște propria libertate atât de greu câștigată!

Actorii care vor împrumuta vocile personajelor sunt: Thandiwe Newton (Ginger), Zachary Levi (Rocky), Bella Ramsey (Molly), Imelda Staunton (Bunty), Lynn Ferguson (Mac), David Bradley (Fowler), Jane Horrocks (Babs), Romesh Ranganathan (Nick), Daniel Mays (Fetcher), Josie Sedgwick-Davies (Frizzle), Nick Mohammed (Dr. Fry), Miranda Richardson (Doamna Tweedy)

Din distribuție face parte și comediantul, regizorul, scenaristul și actorul britanic Peter Serafinowicz, care îi da vocea lui Reginald Smith. Personajul este un om de afaceri foarte posac, iar alături de Tweedy amenință din nou găinile și aduc un pericol mult mai mare de această dată. 

„Oamenii spun că un film este la fel de bun ca personajul său negativ, iar inamicul lui Ginger, doamna Tweedy, este unul dintre cele mai bune din toate timpurile. Ea începe o răzbunare colosală care vizează toate găinile. Ne-am distrat foarte tare lucrând cu Miranda Richardson la transformarea Melishei Tweedy în cel mai reușit răufăcător din anii ‘60. Miranda înțelege într-un mod unic atât drama, cât și comedia, reușind să te facă să râzi în același timp în care te sperie până în măduva oaselor. De asemenea, s-a alăturat distribuției noastre uimitoare actorul Peter Serafinowicz, care îl interpretează pe Reginald Smith, un om de afaceri ușor năuc, aflat în vizită la fabrica de nuggets a doamnei Tweedy. Este nevoie de un adevărat geniu comic pentru a-i ține piept răufăcătoarei create de Miranda Richardson. Iar Peter reușește fără efort să-și dezvăluie abilitățile”, a afirmat Sam Fell, regizorul filmului.

Animația va fi disponibilă pe Netflix din 15 decembrie 2023.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.