Cool Stuff

DesKiss Dimineața, 8 septembrie - Florin Ristei, „grădinăritul obraznic” și Sf. Marie

De luni până vineri, între 07:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

E vineri, a opta zi din luna septembrie, și este și sărbătoare: Sf. Marie. Cu această ocazie kissomanii au urat „La mulți ani!” celor 2,2 milioane de românce care-și serbează astăzi ziua de nume. 

De asemenea, Oprișan a ținut să dea trezirea și cu niște Scooter. 


Semnificațiile zilei

Ciprian Dinu a trecut la semnificațiile zilei, așa că a anunțat că astăzi este ziua de naștere a lui Pink, dar este și Ziua Internațională a Alfabetizării, Ziua pardonului - a cererii de scuze, Ziua Internațională de Solidaritate a Jurnaliștilor, Ziua Kinetoterapeuților. 

Apoi, tot Ciprian a anunțat și primul concurs al emisiunii.

„Zilele sunt mai scurte. Nopțile mai reci. Iar de vacanțe... ce să mai vorbim. Că tocmai s-a sunat de intrare. La concurs!  Acum hai și cu o veste bună:  s-a lansat eMAG Dermato Shop. Un shop în shop-ul eMAG unde găsești toate produsele pentru rutinele de îngrijire ale familiei tale. Adică un spațiu pe eMAG în care găsești toate dermato-cosmeticele recomandate de specialiști pe care le folosești tu și cei dragi ție.  Dar stai, că eMAG mai are ceva pentru tine, ca să se țină veștile bune lanț. Ți-am pregătit și un concurs pe pagina de Facebook Kiss FM Romania. Intră acolo și ai să descoperi ce de făcut. Dacă ne convingi, te premiem cu un voucher în valoare de 500 lei de la eMAG să-ți alegi dermato-cosmetice recomandate de specialiști, iubite de tine și ai tăi. Și ascultă Kiss FM să afli dacă ai câștigat. Simplu, frumos și sănătos!”, a spus Ciprian. 


Corina a venit în întâmpinarea știrilor citind și ea o știre ce i s-a părut interesantă și, poate, educativă pentru tinerii influenceri: „Fata de la țară care tunde iarba dezbrăcată. A câștigat o avere din „grădinărit obraznic”. Honeyy Brooks, 32 de ani, a descoperit un public fidel pentru instantaneele sale obraznice, care îi aduc un venit consistent prin postarea conținutului pe site-uri de profil, cum ar fi OnlyFans. A ajuns să facă avere prin activitățile din jurul fermei, dezbrăcată, incluzând grădinăritul în piele goală. Se întâmplă în Australia, nu la Roșiorii de Vede. 

Primul invitat al emisiunii - Sebi

Înainte de începerea anului școlar, Sebi, un băiețel de clasa a 5-a, a venit în studioul Kiss Fm pentru a povesti ce a făcut în vacanță și ce așteptări are de la noul an școlar. 

„Îmi place școala pentru socializare. Oamenii fără socializare o iau razna”, a spus Sebi. 

Ciprian l-a întrebat pe Sebi și de ce crede el că e esențială școala. 

 „Pentru că te învață destul de multe lucruri, chiar dacă uneori sunt repetitive, am înțeles că sunt unele situații în care chiar îți va folosi informația care a tot fost repetată la ore”, a spus Sebi.

Ai cuvântul!

În această dimineață, ascultătorilor li s-au cerut să dea răspunsuri care să înceapă cu litera „A”. Ion din Gorj a intrat în direct și a reușit să răspundă corect la 9 întrebări. Așadar, el a plecat de la DesKiss Dimineața mai bogat cu 90 de euro.

N-aduce anu' ce-aduce Băcanu

Astăzi, Corina a vorbit la rubrica ei despre un prieten care a vrut să-și ia o mașină, iar pentru asta a sunat la bancă pentru un credit. Mașina second-hand pe care dorea să și-o ia costa 30.000 de euro, iar angajatul de la bancă l-a sfătuit să nu o cumpere că e prea scumpă. Corina a mai povestit și despre alte situații în care primești sfaturi nedorite. Ascultă mai jos intervenția ei: 

  

DesKiss Dimineața - invitat Florin Ristei - 8 septembrie 2023

DesKiss Dimineața, 01:22:28

DesKiss Dimineața - 16 mai 2024

DesKiss Dimineața, 01:23:40

DesKiss Dimineața - 15 mai 2024

DesKiss Dimineața, 01:19:48

DesKiss Dimineața - invitat Haddaway - 14 mai 2024

DesKiss Dimineața, 01:15:09

Invitatul emisiunii - Florin Ristei

Florin Ristei a venit la DesKiss Dimineața pentru a interpreta live piesa „Timpul vindecă totul”. 


După momentul artistic, Florin a rămas și la discuții cu cei trei kissomani. El a povestit despre comentariile pe care le primește pe YouTube la această piesă, cum oamenii i-au atras atenția că, de fapt, timpul nu face nimic și că oamenii se vindecă cu iubire.  

„Piesa a făcut-o Alex Pelin și am cântat-o prima oară înainte să o lansez. Am cântat-o la Sala Palatului pentru că am vrut un moment puternic”, a povestit Florin. 

De asemenea, Florin a avut și o mică dezbatere cu Corina pe marginea subiectului dacă ne închidem sau nu telefoanele atunci când intrăm la un concert.   


Florin Ristei a dezvăluit că mai este implicat într-un proiect muzical - TRAIANI. 

 

Pe final de emisiune, kissomanii i-au cerut lui Florin să cânte piesa „Dana”, ceea ce s-a și întâmplat. 

Ascultă întreaga emisiune de astăzi, 8 septembrie. 

DesKiss Dimineața - invitat Florin Ristei - 8 septembrie 2023

DesKiss Dimineața, 01:22:28

DesKiss Dimineața - 16 mai 2024

DesKiss Dimineața, 01:23:40

DesKiss Dimineața - 15 mai 2024

DesKiss Dimineața, 01:19:48

DesKiss Dimineața - invitat Haddaway - 14 mai 2024

DesKiss Dimineața, 01:15:09

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.