Cool Stuff

Noul film al lui Tom Hardy este despre o gașcă de motocicliști și e bazat pe o poveste reală

A apărut primul trailer al filmului „The Bikeriders”, drama scenaristului și regizorului Jeff Nichols, cu Austin Butler, Jodie Comer și Tom Hardy, iar criticii vorbesc deja despre șansele mari pe care le are pentru a primi nominalizări la Oscar. 

Inspirat de cartea de fotografie a lui Danny Lyon, „The Bikeriders” prezintă povestea fictivă a unei găști de motocicliști din Midwest. Comer o interpretează pe Kathy, o membră cu o voință puternică a grupului Vandals, căsătorită cu un motociclist sălbatic și nesăbuit pe nume Benny (Butler) și povestește evoluția clubului pe parcursul unui deceniu. Acesta a început ca un grup local de străini uniți de vremuri bune, de motociclete zgomotoase și de respectul față de liderul lor puternic și statornic, Johnny (Hardy). Dar, pe măsură ce viața în Vandals devine mai periculoasă, clubul amenință să devină o bandă mai sinistră.

De-a lungul anilor, Kathy face tot ce-i stă în putință pentru a se descurca cu firea neîmblânzită a soțului ei și cu loialitatea acestuia față de Johnny, cu care simte că trebuie să concureze pentru atenția lui Benny. Iar Johnny își caută un succesor.

Michael Shannon, Mike Faist, Boyd Holbrook și Norman Reedus joacă, de asemenea, în filmul realizat de 20th Century Studios și New Regency.

„The Bikeriders” se va lansa în cinematografe pe 1 decembrie:


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.