Cool Stuff

DesKiss Dimineața, 12 septembrie - invitați Magicianul Robert Tudor, Adi și Holy Molly

De luni până vineri, între 07:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

O nouă zi de marți, de această dată 12, nu 13, a început la Kiss Fm cu matinalul DesKiss, cum altcumva. Oprișan a spus din start că astăzi orașul va fi blocat nu de începutul anului școlar, ci de meciul de fotbal România - Kosovo, care se va disputa pe Arena Națională de la ora 21:45. 

Semnificațiile zilei 

Ciprian a trecut și el la ale lui și a atenționat ascultătorii că azi e Ziua Meditației, nu la mate, ci la materia zen. S-au difuzat și sunete de susur de râu și lipseau doar bețișoarele parfumate pentru ca totul peisajul să fie complet. 

Oprișan ne-a trezit la realitate cu știrea că Golden Gate-ul de România (podul peste Dunăre de la Brăila) intră în reparații la nici 2 luni de la inaugurare. Astfel, kissomanii s-au întrebat când se va închide și podul de la Doamna Ghica, având în vedere că el a fost inaugurat zilele trecute.  

Micul dejun al copiilor 

Ciprian Dinu a avut ideea de a întreba ascultătorii care doar ce au început școala, care este micul lor dejun preferat. Printre răspunsurile primite s-au numărat: pâine cu unt, cartofi prăjiți, pâine-n ou, banană și iaurt, sandviș cu șuncă și cașcaval, dar și, surpriză, micii. 

Invitatul emisiunii - Magicianul Robert Tudor 

Magicianul Robert Tudor a venit să facă numere de magie la radio... ceea ce sună într-un fel, dar a și anunțat că pleacă în turneu național și că are nevoie de o mămică pe post de asistentă. 


Turneul național al magicianului se va numi „În căutarea Iepurașului” și va fi unul educativ, pentru că cei mici vor avea ocazia să afle prin numere de magie cine a fost Nikola Tesla și multe alte personalități din lumea științei. 

Pentru numărul de magie de la radio, magicianul a avut nevoie de o ascultătoare. Alexandra din Târgu Mureș a intrat în direct, ea a spus că are 2 copii, de 8 și 5 ani. Robert Tudor a luat un ceas, l-a pus de-o parte și a rugat-o pe Alexandra să se gândească la unul dintre copiii ei și la ora la care s-a născut. Ea a spus 9:45 și magicianul i-a rugat pe kissomani să se uite la ceasul pe care-l lăsase în studio. Acesta arăta fix ora la care Alexandra a născut-o pe fetița ei...


N-aduce anu' ce-aduce Băcanu 

La rubrica ei, Corina a vorbit despre cum ea, când era mică, era tot timpul comparată cu colega ei și cât rău face acest comportament unui copil. Iată mai jos ce a povestit Corina: 


Ai cuvântul!

În această dimineață, ascultătorilor li s-au cerut să dea răspunsuri care să înceapă cu litera „T”. Nicu din Ploiești a intrat în direct și a reușit să răspundă corect toate întrebările. Așadar, el a plecat de la DesKiss Dimineața mai bogat cu 100 de euro.

Oprișan a anunțat că astăzi s-au pus în vânzare și biletele pentru UNTOLD 2024 - 10.000 de abonamente deblocate astăzi pentru fanii care vor să fie primii la ediția de anul viitor. Pentru fanii care se înscriu pe https://untold.com/register, aceste abonamente vor avea un preţ special de 99 de euro plus taxe. Fanii festivalului UNTOLD sunt încurajaţi să se înregistreze pe site-ul oficial al evenimentului pentru a avea prioritate la achiziţionarea abonamentelor speciale. 


Melodia care trezește nostalgia 

Corina a ales astăzi piesa de la Kings of Leon, „Sex on Fire”, nu întâmplător. 


Oprișan a mers pe WW - „We All Need Love”, pentru o doză bună de nostalgie. 


Pentru a-l dubla pe Oprișan, Dinu a ales pentru astăzi piesa Ace of Base, „All That She Wants”. 


Ascultătorii au sunat și l-au ales, în mod surprinzător, pe Dinu. Nu se întâmplă prea des :)  

Invitații emisiunii - Adi și Holy Molly 

Adi și Holy Molly au venit la DesKiss pentru a interpreta live și în premieră absolută piesa lor - „Totul Meu”.


Adi și Holy Molly au rămas apoi la povești alături de kissomani. Adi a dezvăluit că face muzică de la 5 ani și că toată viața a fugit de la un instrument la altul. 

„La 5 instrumente știu să cânt. Pian, marimbă, tobe, chitară bas, chitară”, a spus Adi. 

Despre participarea sa la One True Singer, el a spus că a fost o experiență care i-a schimbat viața la propriu.  

Despre colaborarea „Totul meu”, Holy Molly a spus: 

„Piesa este scrisă de Adi, este lansată inițial de Adi, apoi a prins pe TikTok. Piesa asta a depășit recorduri în România, a avut peste 100.000 într-o lună, de la sound-ul pe care Adi l-a urcat pe TikTok a fost one of the biggest things in Romania când vine vorba de TikTok. De acolo a început colaborarea noastră. El m-a invitat pe piesă, pentru care-i mulțumesc mult.”, a spus Adi. 

Ea a mai mărturisit și că piesa „Facem cum vrei tu” a fost scrisă tot împreună cu Adi. 


DesKiss Dimineața - invitați Magicianul Robert Tudor, Adi și Holy Molly - 12 septembrie 2023

DesKiss Dimineața, 01:17:58

DesKiss Dimineața - 2 mai 2024

DesKiss Dimineața, 01:11:46

DesKiss Dimineața - 1 mai 2024

DesKiss Dimineața, 01:12:53

DesKiss Dimineața - 30 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:11:41

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.