Bărbații care-s disperați să-și mărească penisurile și-au creat un loc special pentru asta

Se pare că ce caută cu adevărat mulți dintre tipii ăștia nu e neapărat un penis mai mare, ci aprobarea din partea altor tipi, să fie văzuți într-o comunitate care are un interes comun.

Share

E miercuri după amiază, imediat după prânz, și e momentul pentru prima sesiune de contracție a zilei. Iei cupa de plastic pentru aspirare și o pui în jurul penisului. Agăți inelul de la capătul cupei de un cadru metalic care se sprijină de bazinul tău. Încet, rotești două șuruburi de o parte și de alta a aparatului până când se întinde pielea penisului. După ce-l lași întins așa timp de 15 minute, faci o pauză rapidă și repeți de trei ori.

Tocmai ai folosit „frankenstender”, un instrument care sună ca un dispozitiv de tortură medieval, dar care se dovedește a fi popular pentru o anumită nișă de bărbați online. 

Asta e lumea de pe r/gettingbigger, un subreddit care oferă „cercetări făcute de comunitate” cu privire la toate lucrurile legate de mărirea penisului, de la turkey necks și pompele pentru aspirare, până la cock kegeling și stealth-stretching. Cei 80 de mii de membri își împărtășesc experiențele de mărire, își compară creșterile în circumferință, își spun unii altora când „organele nu se simt bine” și se compătimesc atunci când lucrurile nu merg conform planului. 

De exemplu: „Ajutor, tocmai ce m-am căcat pe podea”, a postat un utilizator după ce un set experimental de „reverse kegeling” l-a adus într-un punct critic. „Ochii mei sunt închiși. Încep să simt zenul. Mușchii mi se relaxează. Mi se deschide al treilea ochi… ochiul maro mi se deschide… un mic căcat tocmai îmi iese din… oroarea… oroarea”.

Pe grupurile de bărbați dedicat măririi penisiului, regulile sunt stricte, credeai?

Oricât de mult pare că r/gettingbigger ar fi un colț haotic al internetului, sunt câteva reguli de bază. Afirmațiile false despre mărire sunt un mare nu, la fel și afirmația că dimensiunea media a penisului este mai mare decât e în realitate (aproximativ 13 centimetri în stare erectă). Poți să încarci o singură poză cu penisul tău pe zi, iar dacă postezi meme-uri, acestea „ar fi bine să fie excelente”. 

„Cel mai mișto lucru la administrarea comunității ăsteia e că pot să impactez peste 70 de mii de vieți pe zi și că ajut atât de mulți oameni să-și depășească nesiguranța”, spune fondatorul comunității, un fost dezvoltator software, de 27 de ani, din Pittsburgh, cunoscut sub numele de BD. 

A lansat sub-ul la începutul lui 2021 și mai are și un site, Peak Male Physique, unde vinde tot felul de accesorii pentru penis, inclusiv kit-uri de aspirare, pompe cilindrice pentru penis și „potcoave”. Există și literatură - BD’s Big Book of Length, Science Based Penis Elongation - și conduce și un serviciu de consultanță care e momentan în totalitate rezervat, unde oferă sesiuni de o oră de „gânduri și opinii” despre situația curentă a penisului tău pentru o sută de dolari. 

„Deci, în ultimele patru sau cinci luni, am făcut asta full time”, adaugă el. 

Nu e greu să-ți dai seama de ce subreddit-ul ăsta e așa de popular. Este foarte comun pentru bărbați să-și facă griji pentru penisul lor, iar studiile au arătat că până la 45 la sută dintre bărbați sunt nesatisfăcuți de mărimea lor. r/gettingbigger vrea să schimbe asta, cu câte o postare pe rând. 

„Cine nu și-ar dori un penis mai mare, nu?” spune Adam Romero, un membru care folosește numele PerveMcSwerve. A descoperit r/gettingbigger când căuta modalități prin care să-și gestioneze durerile de „țesut moale” pe care le experimenta ca rezultat al powerlifting-ului. A devenit rapid dependent. Dar, după ceva timp petrecut pe forum și luni de cercetare „ADÂNCĂ”, a decis că poate face un extender mult mai bun decât ce exista pe piață atunci. Așa s-a născut frankenstender-ul.

barbatii care sunt disperati sa isi mareasca penisul

FRANKENSTENDER-UL, IMAGINE VIA ADAM ROMERO

Creșterea penisului ar putea fi o afacere de milioane de dolari

„Inițial l-am postat pe Reddit fiindcă mi s-a părut cool. Apoi am început să primesc DM-uri de la tipi care mă IMPLORAU să le fac și lor unul. Așa că m-am apucat să le construiesc în garajul meu.”

A trecut un an de atunci și acum conduce ceea ce el consideră o afacere de mărire a penisului de „milioane de dolari”, Massive Novelties, unde l-a angajat pe partenerul și cel mai bun prieten al său. Produsul lor de top este APEX Xtender de 170 de dolari, o versiune mai elegantă și mai rafinată a frankenstender-ului. Are și canale de YouTube și Pornhub unde își arată fața „și penisul, pentru scopuri educaționale, haha” și vorbește în mod regulat despre de toate, de la mărirea penisului la fitness și sănătate mintală. 

„PE este o treabă 24/7 pentru mine acum. E jobul meu, jobul iubitei mele, și îmi permite să fac ceea ce mi-a plăcut mereu, adică să ajut oamenii.” Spune că a crescut de la 17 la 22 centimetri în lungime, ceva ce susține cu poze de înainte și după într-o postare pe r/gettingbigger. Descrierea: „TRANSFORMĂ-ȚI UN WEEWEE DE MĂRIME DECENTĂ ÎNTR-UN PP MARE DACĂ TRAGI TARE TIMP ÎNDELUNGAT”.

Dar e reticent în a da o cifră definitivă cu privire la cât timp i-a luat să crească atât de mult: „Nu cred că răspunsul ăla ar oferi niciun beneficiu”. Dar în mod obișnuit, utilizatorii susțin că durează mai multe luni de exerciții aproape zilnice și rutine extinse nebunești înainte să vezi „creșterea”. 

Un membru, care folosește numele Kaz, a împărtășit rutina sa de extensie deosebit de lungă, pe care o numește „Protocolul P avansat”. Asta include mai multe „contracții prin atârnare” (atașarea unor greutăți de penisul flasc, astfel încât acesta să fie tras în jos timp de câteva minute) care acoperă două unghiuri: direct în jos și „BTC” (între buci).

Apoi urmează zece sesiuni de pompare, în care îți pui penisul într-un dispozitiv tubular de aspirare și pompezi aerul ca să atragi sângele în penis. Singurul pas logic următor este, desigur, să treci la seturile „Python clamping” ca să obții acele măriri importante în circumferință. Python este „prima clemă pneumatică din lume concepută special pentru mărirea circumferinței (grosimii)”, și, din câte am înțeles, este un inel de penis care poate fi pompat cu aer și care permite utilizatorului un control total al strângerii, precum și o eliberare instantanee a presiunii, dacă este necesar.

În cele din urmă, mai e aplicarea de pad-uri electrice cu căldură care ajută circulația sângelui, urmată de 50 de frecări cu Gua Sha, practica de răzuire a pielii cu o monedă, o lingură sau o piatră până când apar mici pete roșii. Asta e o tehnică terapeutică străveche care a fost folosită pentru a ameliora durerile musculare prin presupusa accelerare a circulației sanguine în țesuturi. 

Și ce-și dorește Kaz să obțină cu asta? Să crească de la 18 la 23 de centimetri în stare erectă. 

Așa că, membrii forumul trec prin multe chinuri să-și atingă scopurile. Folosesc metode care, în cel mai bun caz, au rezultate anecdotice mixte. Dar există vreo dovadă clară că ți se va mări penisul dacă tragi de el până simți că te doare?

„În ceea ce privește în mod specific dispozitivul APEX, nu există date care să susțină că acesta este sigur sau eficient, din câte știu eu”, spune Justin Dubin, urolog și specialist în sănătatea bărbaților. „Nu aș recomanda nimănui să-l folosească fără a discuta în prealabil cu urologul său”. 

Pe Dubin îl mai întreabă pacienții și despre atârnarea greutăților de penis. Ideea din spatele acestei metode este similară cu jelqing (tragerea în mod repetat de penis în speranța că se va alungi). „Nicio compresie sau jelqing nu au date care să susțină că-ți îmbunătățesc lungimea penisului”, spune Dubin. „De fapt, tratamentele astea pot fi dăunătoare pentru penisul tău. Pot să-ți dăuneze țesutului, să-ți distrugă nervii și să-ți creeze probleme de circulație a sângelui, iar toate astea pot duce la disfuncție erectilă și alte probleme ale penisului. În concluzie, n-aș recomanda nimănui astfel de tehnici de mărire. În schimb, fă-ți o programare la urolog și vorbește cu el despre asta.”

Cel mai important lucru să ții minte, adaugă Dubin, este că „în timp ce aspectul poate fi important, păstrarea funcției este cheia. Până la urmă, ăsta e penisul tău și ai numai unul.”

Având în vedere că dovezile de succes ale măririi penisului sunt anecdotice în cel mai bun caz, se pune întrebarea, de ce își pun tipii în pericol penisul? Unii membri menționează că au dismorfie corporală. Pentru mulți, riscurile sunt depășite de dorința de autoperfecționare sau de convingerea că va fi un lucru benefic pentru partener. Pentru unii tipi, dorința de a avea un penis mare este atât de puternică încât se extinde la nivel intergenerațional: „Vreau ca fiul meu să aibă o pulă mare”, scrie într-o postare populară de acum o lună. 

În timp ce există, fără îndoială, un sentiment de fraternitate pe acest forum, uneori se pot manifesta idei pe care le vezi adesea în manosferă, cum ar fi faptul că așteptările femeilor în privința bărbaților sunt nejustificat de mari - inclusiv mărimea penisului. Dar oare femeile își doresc cu adevărat penisuri mari sau tipii ăștia sunt blocați într-o buclă în care își spun unii altora că își doresc asta? Rezolvă oare toate astea problemele cuiva sau acest subreddit nu face decât să întărească singur ideea că trebuie să se ia măsuri în privința lungimii penisului?

Se pare că ceea ce caută cu adevărat mulți dintre tipii ăștia nu este neapărat un penis mai mare, ci aprobarea din partea altor tipi, să fie apreciați și văzuți într-o comunitate care are un interes comun. Se întâmplă ca interesul lor comun să implice plasarea bărbăției lor în instrumente metalice făcute acasă. 

„Mulți dintre noi ajungem aici vai de capul nostru, răniți de cineva sau de ceva”, spune Romero în cel mai recent video al său de pe YouTube, care este un mesaj foarte personal pentru membri de pe r/gettingbigger. „M-am uitat la filme porno toată viața mea și am fost hrănit cu aceleași căcaturi și sunt la fel de sensibil ca voi toți.”

Dar, adaugă el, „Cred cu tărie că avem puterea în această comunitate să ne ridicăm reciproc la un nivel de măreție. Cred sincer că avem o comunitate puternică de tipi inteligenți și cu păreri similare, care pot face minuni unul pentru altul.”

„Ceea ce trebuie să facem unul pentru celălalt este să fim persoana aia de care nu am avut parte în viața noastră.”

Share